Entertainment

Blondele și brunetele nu i-au dat pace lui Mititelu Jr. la Nuba


Blondele și brunetele i-au „dat” foc lui Adiță! La Nuba, unde „acostase” cu niște tovarăși, Mititelu Jr. a „driblat” toată seara, în speranța că, la final, va reuși să înscrie. N-a fost să fie! Nu de data aceasta, sau nu acolo! CANCAN.RO are imagini exclusive cu  „Prințișorul Craiovei” în timp ce „vrăjea” domnișoarele disponibile! 

„Planul e făcut, sunt gata să-l execut!” – pare să fi fost „deviza” lui Adrian Mititelu Jr, serile trecute, la Nuba! Locație în care „Prințișorul Craiovei” a ajuns însoțit de câțiva prieteni. Tovarăși de distracție și nu numai! Paparazzii CANCAN.RO aveau să fie pe fază și să surprindă fiecare mișcare făcută de Adiță. Și, credeți-ne, a făcut!

(CITEȘTE ȘI: ADIȚĂ A IEȘIT ”PE CAPITALĂ” CU JUMA’ DE MILION €! MITITELU JR. S-A FĂCUT MARE!)

L-au zăpăcit femeile pe Adiță

Îmbrăcat la patru ace, așa cum deseori se poartă, Adrian Mititelu Jr. își face apariția la Nuba, în Capitală. E însoțit de unii dintre cei mai buni tovarăși, comportamentul lor asta arată. Ajung în club, merg în zona rezervată și distracția poate începe. Rând pe rând, băuturile încep să-și facă apariția pe masa lor, iar trabucurile se aprind unul câte unul. Nimic nu le poate strica seara!

Mititelu Jr. a ieșit cu băieții la Nuba/Sursă foto: CANCAN.RO

Prezența masculilor nu a fost deloc ignorată de fetele, care, cum i-au văzut, au și început să „zumzăie” pe lângă masa lor. Nici ei, dar nici ele nu s-au lăsat mai prejos. În special Adiță! „Prințișorul Craiovei”  a părut să se „aprindă” după o brunetă, i-a șoptit câteva vorbe dulci la ureche, ea a zâmbit, dar nu s-a lăsat convinsă de replicile lui.

Mititelu Jr. încearcă să „vrăjească” o brunetă/Sursă foto: CANCAN.RO

Refuzul nu l-a scos deloc din joc, din contră, l-a activat și mai tare, iar următoarea țintă a fost o blondă. Nu s-a orientat deloc greșit! Domnișoara stătea bine pe pulpiță și pe corp, iar ocheadele pe care și le aruncau au lăsat impresia că, de data aceasta, „vrăjeala” aplicată de Adiță începea să prindă. Nu știm cum s-a terminat noaptea, însă, cu siguranță, Adiță nu a plecat deloc supărat!

Adiță își încearcă norocul cu o blondină/Sursă foto: CANCAN.RO

(VEZI ȘI: JUNIORUL UNUI PATRON DIN FOTBAL ȘI-A FĂCUT NUMĂRUL “TRADIȚIONAL” LA LOFT MAMAIA. A DAT 15.000 DE LEI DOAR PE ȘAMPANII ARMAND DE BRIGNAC)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected]să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close