Entertainment

Bianca Drăgușanu a fost ”taxată” de oamenii legii! Amendată pentru depășirea limitei legale de sex-appeal


Greșește, plătește! O știe foarte bine, dar, când circumstanțele pot fi atenuante, Bianca Drăgușanu știe să întoarcă o situație în favoarea ei. Dă ușor din gene, explică ce s-a întâmplat și reușește să înduplece oamenii legii. A făcut-o zilele trecute, când a luat doar avertisment pentru parcare neregulamentară, dar ar fi putut lua amendă mare de tot pentru depășirea limitei permise de sex-appeal. Mulată toată, cu bustul și posteriorul bombate, „explodând” din haine! CANCAN.RO are imaginile exclusive! 

E mereu pe fugă, iar contractele semnate îi ocupă cea mai mare parte din timp. Cu toate acestea, nu-și neglijează fiica și nici activitatea de la atelier. Merge în fiecare zi și e la curent cu tot ce se întâmplă acolo. Are grijă ca angajatelor să nu le lipsească nimic, iar CANCAN.RO a mai relatat detalii despre acest subiect.  (Vezi AICI). Nu lipsește nemotivat de la atelier, nici chiar în momentele în care, din cauza aglomerației infernale din Capitală, este oprită de Poliție.

(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A RUPT TOPURILE CU ROLEXUL DE 90.000 € ȘI GEANTA HERMES DE 25.000 €! BOMBA SEXY NU IESE DIN CASĂ FĂRĂ MĂCAR 100.000 DE EURO ÎN ACCESORII)

Bianca Drăgușanu i-a înduplecat pe polițiști!

Zona Primăverii, Bianca Drăgușanu ajunge în apropierea atelierului pe care-l deține! E la volanul bolidului ei de lux, dar caii-putere de sub capotă nu o scutesc de nervi. Locurile de parcare sunt toate ocupate. Singura variantă rămâne cea prin care, vrând-nevrând, încalcă legea. N-are ce face, așa că riscă! Parchează, dar norocul nu e de partea ei, iar agenții de Poliție își fac apariția.

Față-n față cu reprezentanții legii, Bianca nu se pierde. A dus ea lupte și mai grele! Înmânează documentele, așa cum i se cere și așteaptă puțin. Radiază! E îmbrăcată în alb, într-un trening format dintr-o bustieră super-mulată și un pantalon evazat. Imaginile din galerie spun totul!

Bianca îi explică agentului de poliție ceva/ Sursă foto: CANCAN.RO

Vorbește atât cu partea feminină, cât și cu cea masculină – cei doi reprezentanți ai Poliției -, dar pare să se înțeleagă ceva mai bine cu agentul. Cu polițistul discuta Bianca, de altfel, de la bun început, dar a intervenit colega lui – care aducea binișor cu celebrul personaj Lili Curcă, din „La bloc” – și „combinația” a părut chiar să se năruie.

Totuși, Bianca a explicat cu răbdare situația, motivele care au împins-o să parcheze, efectiv, unde a văzut liber și a găsit, până la urmă, înțelegere. A purtat un dialog preț de câteva minute, dar nu a fost amendată. A scăpat, de data aceasta, doar cu un avertisment!

Bianca a răsuflat ușurată, iar apoi s-a întors către atelier. Mulțumită că nu a trebuit să scoată bani din portofel, a pășit țanțoș către celelalte treburi care o așteptau.

(VEZI ȘI: MARIA CONSTANTIN, MESAJ DUR DUPĂ CE A FOST ATACATĂ DE BIANCA DRĂGUŞANU. CE I-A TRANSMIS ARTISTA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close