Entertainment

Bianca a izbucnit în lacrimi, când a aflat că este eliminată din “Casa Iubirii”. Prima reacție a tinerei, după ce Corina a ales să-l salveze pe Cătălin: “O altă palmă pentru mine” In articol:


A doua Gală a show-ului matrimonial “Casa Iubirii” a stârnit emoții puternice în rândul telespectatorilor. În urma voturilor exprimate de concurenți, Bianca și Cătălin au ajuns în cursa de eliminare. Cu toate acestea, doar unul dintre ei a trebuit să-și încheie parcursul în emisiune.

Citeste si: Tensiuni în Casa iubirii! Andreea Mantea i-a dat ultimatum acestui concurent: „Mă văd nevoită să te pedepsesc! Ai interzis”

Bianca, prima concurentă eliminată din “Casa Iubirii”

Parcusul Biancăi în “Casa Iubirii” a luat sfârșit în această seară. Fetele și băieții au avut de făcut nominalizări, iar pe lista lor cele mai multe voturi le-au strâns Bianca și Cătălin.
Deși Robert sau Sorin au încercat să o salveze pe tânără până în ultimul moment, cel din urmă fiind dispus chiar să renunțe la premiul câștigat, în valoare de 5.000 de lei, decizia a stat în mâinile Corinei. Colega Biancăi a hotărât, însă, în mod neașteptat, să-i ofere a doua șansă lui Cătălin:

Corina

[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Andreea Mantea: Decizia ta, Corina, este…?

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Carmen de la Sălciua și logodnicul ei, după s-au logodit în Dubai: „Nu am cum să mă mărit”- kfetele.ro

Citeste si: Răsturnare de situaţie! NU Vladimir Putin conduce războiul din Ucraina. Cine este, de fapt, persoana din umbră..- bzi.ro

Corina: Spre surprinderea mea, de a-l salva pe Cătălin.

Andreea Mantea: De ce spre surprinderea ta?

Corina: Pentru că am stat mai mult cu Bianca în casă. Chiar dacă nu gândim la fel și i-am spus și în camera roșie care este motivul pentru care eu l-am votat, amândoi suntem în aceeași situație. Nu ne-am găsit niciunul pe cineva, să formăm un cuplu. S-ar putea și eu să fiu dată afară pe același motiv.
Poate nu am interacționat așa cum și-ar fi dorit oamenii, nu vreau să se supere nimeni pe mine.”
, a explicat Corina, în platoul “Casa Iubirii”.

Bianca și Cătălin au fost propuși spre eliminare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Prima reacție a Biancăi, după ce a fost eliminată din “Casa Iubirii”

Vestea că va trebui să părăsească “Casa iubirii” a făcut-o pe Bianca să izbucnească în lacrimi: “De foarte multe ori în viață am avut de suferit din cauza oamenilor și pot să zic că am obosit, dar cu siguranță este doar o altă “palmă” pentru mine.

Citeste si: Andreea Mantea și-a avariat bolidul de lux, după ce a reușit să prevină o tragedie în trafic: „Nu l-am atins deloc”

Nu știu, o iau ca atare, pentru că așa e viața. M-a supus la foarte multe greutăți și am învățat poate să mă apăr și să-mi pun, poate, o armură. Dar eu sunt foarte sensibilă.”, a declarat tânăra.

Bianca

[Sursa foto: Captură KANAL D]Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.