Entertainment

Betty Salam, surpriză la nunta tatălui ei! S-a urcat pe scenă, iar ce a urmat i-a lăsat pe toți în lacrimi: „Tremur de emoții”In articol:


În urmă cu o zi, în lumea mondenă au bătut clopote de nuntă, Florin Salam și Roxana Dobre căsătorindu-se într-un cadru de poveste, la malul mării, fără să se uite la bani, urmând apoi o petrecere de zile mari.

Pe plajă, mirii au purtat ținute de excepție, însă nici invitații lor nu s-au lăsat mai prejos, tematica fiind aceea ca toată lumea să poarte alb.

Citeste si: Betty Vișănescu, fiica lui Florin Salam, primele declarații despre nunta tatălui său. Ce a putut spune tânăra, direct de la eveniment

Florin Salam, fiica și soția sa

[Sursa foto: Instagram]

Betty, piesă dedicată tatălui și Roxanei Dobre

Însă, la lăsarea serii, când manelistul și aleasa inimii sale au organizat o petrecere de pomină, a avut loc și un moment de excepție, la care nimeni nu se aștepta.

Citeste si: Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani! Ce s-a întâmplat- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Cea care a atras toate privirile, instalând multă emoție în sufletul și privirile celor prezenți, a fost Betty.

Fiica cea mare a manelistului, în mijlocul petrecerii, a urcat pe scenă, alături de orchestra care le cânta deja mirilor, și i-a făcut tatălui, dar și celei care îi este acum mamă vitreagă, o surpriză total neașteptată.

Artista a pregătit o piesă de suflet pentru proaspeții miri, însă, înainte de a le cânta, tânăra a mărturisit că o încearcă emoții puternice și i-a asigurat pe Florin Salam și pe Roxana Dobre de toată dragostea ei.

„Vă iubesc mult, vă doresc tot ce e mai bun de pe lumea asta! Tremur de emoții. Nu vreți să știți câte emoții am. Ce puteam eu să îți ofer eu ție? Am pus toată dragostea mea”, le-a spus Betty Salam mirilor.

Sub privirile atente ale invitaților, dar mai ales ale tatălui, vizibil emoționat și cu lacrimi în ochi, Betty și-a făcut numărul, în timp ce pe fundal, așa cum se cade la o nuntă mare, a avut loc și un foc de artificii de senzație.

Citeste si: Reacția Roxanei Dobre, după scandalul de la petrecerea burlacilor! Va mai avea sau nu loc nunta brunetei cu Florin Salam?

”Mi-am dorit mereu să te știu împlinit, să ai cu cine să împarți iubirea ta”, spun versurile piesei cântate de soția lui Cătălin Vișănescu.

În fața unei asemenea mărturisiri, venită chiar din partea fiicei, la brațul soției, Roxana Dobre fiind toată un zâmbet, emoționată și ea, Florin Salam a rămas mut de uimire, a ascultat piesa cu mâinile la gură, parcă mulțumind destinului pentru o așa viață, și gesticulând vizibil, ajungând, într-un final, chiar în fața scenei, lânga fata sa. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close