Entertainment

Bărbat dispărut de acasă din luna noiembrie, găsit mort lângă mânăstirea Slănic din Argeș. Polițiștii au deschis un dosar penal


  • Bărbat dispărut de acasă din luna noiembrie, găsit mort lângă mânăstirea Slănic din Argeș
  • Polițiștii au deschis un dosar penal

Bărbat dispărut de acasă din luna noiembrie, găsit mort lângă mânăstirea Slănic din Argeș

Un bărbat din Argeş în vârstă de 46 de ani, dat dispărut de acasă din luna noiembrie, a fost găsit fără viaţă, luni, într-o zonă împădurită, lângă mânăstirea Slănic din judeţul Argeş.

Întrucât zona este greu accesibilă, poliţiştii au solicitat sprijinul salvamontiştilor, pentru ca trupul neînsuflețit al bărbatului să fie coborât.

,,Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită, de pe raza localităţii Berevoeşti, a fost găsit trupul unui bărbat. Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a efectuat cercetarea la faţa locului.

Întrucât zona este greu accesibilă, poliţiştii au solicitat sprijinul salvamontiştilor, pentru ca trupul bărbatului să fie coborât, în vederea parcurgerii procedurilor legale”, a declarat IPJ Argeş.

Autoritățile au deschis un dosar penal

În cauză va fi întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în aces caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut. De asemenea, trupul neînsuflețit al bărbatul a fost transportat la Serviviciul de Medicină Legală pentru stabilirea necropsiei.

,,Acesta va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a mai precizat IPJ Argeş.

Bărbatul a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Corbi, Argeş, în cursul lunii noiembrie.

Citește și: Bebelușul unor români stabiliți în Franța, de numai o lună, a fost găsit mort, în pat. Tragedia a avut loc chiar în a treia zi de Crăciun
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.