Sports

Bănel Nicoliță nu mai crede în FCSB. „Titlul s-a dus! Nu mai are nicio șansă!”Bănel Nicoliță (37 de ani) nu mai crede că FCSB poate să o ajungă din urmă pe CFR Cluj și să câștige titlul.

FCSB se află la cinci puncte în spatele celor de la CFR Cluj după trei etape jucate în play-off-ul Ligii 1, însă gruparea lui Dan Petrescu se poate distanța la 7 puncte dacă o învinge pe FC Argeș, luni, ora 21.00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Bănel Nicoliță a fost pe Arena Națională la derby-ul pierdut de FCSB cu Universitatea Craiova, scor 0-2, iar fostul fotbalist al grupării finanțate de Gigi Becali a tras concluziile.

Bănel Nicoliță nu mai crede în FCSB

Bănel Nicoliță este de părere că FCSB nu mai are nicio șansă la titlu în sezonul 2021 – 2022 după înfrângerea suferită cu Universitatea Craiova.

„Sunt foarte dezamăgit, dar asta e. Nu știu dacă a fost fault la primul gol (n.r.: cel al lui Edjouma, anulat), din primele minute. Dacă înscriau atunci, situația era alta. Îmi pare rău, asta e, titlul s-a dus, e clar că nu mai are nicio șansă FCSB.

Nu sunt eu în măsură să spun de ce nevoie au ei, dar din ceea ce am văzut eu, mi-aș fi dorit mai multă ambiție, mai multă dăruire, pentru că suporterii merită din plin”, a spus Bănel Nicoliță după FCSB – Universitatea Craiova 0-2.

Bănel Nicoliță: „Azi nu prea a jucat Tavi Popescu!”

Bănel Nicoliță a vorbit și despre prestația lui Tavi Popescu din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Deși recunoaște că îi place foarte mult de perla lui Gigi Becali, Bănel n-a ezitat să-l tragă de urechi pe internaționalul român pentru modul în care s-a prezentat la derby-ul de pe Arena Națională.

„Azi nu prea a jucat Tavi Popescu, dar în general, îmi place foarte mult de el, de Tănase, de Coman. Sunt jucători decisivi, care își ajută echipa”, a mai adăugat Bănel Nicoliță.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close