Entertainment

BANCUL ZILEI | “Tati, mami este în dormitor cu unchiul Paul!”Dragă cititorule, este luni și ți-am pregătit un banc care să-ți facă ziua mai bună. Bancul de astăzi spune „povestea” unui tată care o sună pe fiica sa, după ce soția nu îi răspunde. Răspunsul pe care-l va da cea mică vă va stârni hohote de râs. 

După ce nu a reușit să o contacteze pe soția sa, un bărbat apelează la fiică. Ea îi spune că mama sa este în pat cu unchiul Paul, dar el insistă că nu are niciun unchi cu acest nume. Nu vă așteptați la ce va veni în final! (VEZI ȘI: BANC | Concluzia după ce mergi la sală. „Băi, mucosule, dacă nu știam să…”)

Redăm „discuția” dintre tată și fiică: 

„-Alo?

-Bună, draga mea! Sunt tati. Mama este pe lângă telefon?

-Nu, este sus în dormitor cu unchiul Paul.

După o pauză, bărbatul spune: 

-Dar draga mea, tu nu ai niciun unchi pe nume Paul. 

-Ba da! Și este cu mami în dormitor chiar acum. 

După o altă pauză, bărbatul îi spune fetiței: 

-Uite ce vreau de la tine! Lasă telefonul pe masă, urcă repede scările, bate în ușa de la dormitor și spune-i lui mami că mașina lui tati a intrat în parcare. 

Câteva minute mai târziu, fetița revine la telefon și îi spune tatălui: 

-Am făcut ce mi-ai spus.

-Și ce s-a întâmplat, draga mea?, o întreagă tatăl. 

-Ei bine, mama s-a speriat, a sărit din pat fără haine pe ea și a început să țipe și să alerge prin cameră. Apoi s-a împiedicat de covor, s-a lovit cu capul de sifonier și nu se mai mișcă.

-Dumnezeule! Și unchiul Paul ce face?

-A sărit din pat tot fără haine pe el. Era speriat și a sărit pe fereastră în piscină. Dar cred că nu a știut că ai scos apa, săptămâna trecută, ca să cureți piscina. S-a lovit de ciment și cred că acum este mort. 

După o pauză lungă, bărbatul spune: 

-Care piscină?… Cred că am greșit numărul…” (NU RATA: BANCUL ZILEI | „Draga mea, azi am vândut 3 saltele și 20 de perechi de chiloți și-am câștigat 100 de euro”)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close