Entertainment

Au rămas interziși când au văzut-o pe Elena Udrea! Imaginile momentului!


Condamnată la șase ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”, Elena Udrea a fost de negăsit imediat ce s-a dat sentința. În Bulgaria au descoperit-o, însă, oamenii legii din țara vecină, iar fostul deputat, ministru și șef al Cancelariei Prezidențiale avea să ajungă în arestul Poliției de Frontieră Petrici (Vezi AICI detalii). Ce a făcut, însă, fosta mână dreaptă a lui Traian Băsescu în zilele premergătoare sentinței definitive? CANCAN.RO are imaginile și detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate.

Un semn de neliniște nu a dat Elena Udrea, deși urma pentru ea ziua în care magistrații îi puteau schimba, în rău, viața. Ceea ce avea să se întâmple: a fost condamnată la șase ani de închisoare, în dosarul ”Gala Bute”. Dar să revenim la intențiile fostului șef al Cancelariei Prezidențiale. Cu doar câteva zile înainte, Elena Udrea avea să iasă la plimbare prin parcul Herăstrău, alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov.

(CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ELENA UDREA, ÎN PRIMA NOAPTE DE AREST? A FOST PRINSĂ ÎN BULGARIA, DUPĂ CE A FOST DATĂ ÎN URMĂRIRE GENERALĂ

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, la plimbare, de mână, prin parcul Herăstrău (Foto: CANCAN.RO)

S-a plimbat prin parc, apoi și-a dus fetița la grădiniță! Nimic nu prevestea fuga din țară

Cei doi au afișat mine zâmbitoare și pline de optimism când au călcat pragul unui restaurant din zonă, unde au gustat câte ceva. Dar nu ăsta le era planul. O plimbare de durată își propuseseră, ceea ce avea să se și întâmple, mai ales că vremea te-ar fi ”ucis” dacă-ți permiteai s-o pierzi, stând în casă. De mână s-au plimbat, la pas mărunt, printre alei, cei doi, ca și cum ar fi fost zilele de iubire cu fluturi în stomac.

Alți ”pasageri” ai parcului i-au remarcat, iar curiozitatea nu și-au putut-o înfrâna. Elena Udrea și al ei iubit, alături de care are o fetiță, Eva Maria, de trei ani, au ”pierdut” ceva timp în Herăstrău, dar a meritat. S-au retras, apoi, tot cu pași mici, spre casă.

(NU RATA: ELENA UDREA, MESAJ SUBLIMINAL? CE SCRIA PE TRICOUL PE CARE L-A PURTAT ÎN ZIUA ÎN CARE A FOST PRINSĂ DE POLIŢIE)

Elena Udrea și Adrian Alexandrov părăsesc parcul Herăstrău (Foto: CANCAN.RO)

Elena Udrea avea să-și facă o ultimă apariție, chiar cu o zi înainte ca instanța să-i dea cruntul verdict, condamnarea la închisoare. Și-a dus micuța la grădiniță. A fost la fel de zâmbitoare și stăpână pe ea. A vrut, se pare, să lase impresia că nu premeditează plecarea din țară. Asta cu atât mai mult cu cât, cu câteva zile înaintea termenului final, Elena Udrea chiar declara motivul pentru care, în timpul procesului, nu este indicat să dispară din țară. Doar că s-a ”răzgândit” și, la scurt timp după ce a fost condamnată, s-a aflat că fostul ministru trecuse în Bulgaria, de unde ar fi intenționat să ajungă în Grecia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close