Entertainment

Au început filmările la Furiosa


După ce a fost prezent la Festivalul de Film de la Cannes 2022 în afara competiției cu drama fantastică Three Thousand Years of Longing, în care omul de știință jucat de Tilda Swinton întâlnește un duh (jucat de Idris Elba), care îi propune să îi îndeplinească trei dorințe în schimbul libertății, regizorul George Miller demarează filmările la Furiosa, mult-așteptatul prequel la Mad Max: Fury Road, anunță Variety.

Axat pe personajul feminin Furiosa, filmul este un prequel și – în același timp, un spin-off al seriei Mad Max. Așadar, proiectul trece într-o nouă etapă pe măsură ce regizorul George Miller confirmă că a început filmările.


Chris Hemsworth, unul dintre starurile filmului, a postat un mesaj în social media, scriind: „Începe o nouă călătorie pentru saga Mad Max”.

Anya Taylor-Joy joacă alături de el, în rolul titular.

Prequelul seriei „Mad Max” este bazat pe eroina lui Charlize Theron, Imperator Furiosa, personaj în filmul lui Miller din 2015, Mad Max: Fury Road”. Charlize Theron nu va mai juca în Furiosa, ținând cont că filmul se referă la anii de tinerețe ai personajului.

Încă din martie se anunța că Miller a discutat cu Anya Taylor-Joy despre rolulul acestei șoferițe dure de camion, cu un singur braț, vopsită pe față și rasă pe cap.

George Miller, un obișnuit al Festivalului de la Cannes, probabil se va întoarce pe Riviera Franceză, acolo unde Mad Max: Fury Road a avut prima proiecție în 2015, cu Furiosa.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close