Sports

„Atunci, adio COVID! A fost o vedenie a unei maici sfinte în Grecia”Omul de știință Anthony Fauci le transmite americanilor ce urmează să se întâmple în lume, pe când Gigi Becali îi ține la curent pe români cu viitorul!

Patronul lui FCSB a anunțat deja când vine Apocalipsa și le-a transmis cetățenilor țării noastre că nu au niciun motiv să se teamă în cazul în care Rusia va declanșa războiul. Acum, Gigi Becali a spus și când vom scăpa de grijile cauzate de COVID, fiind convins că nu vom mai avea de așteptat decât până după Paște, când totul se va încheia.

Totul se bazează pe o viziune pe care a avut-o o maică sfântă din Grecia.

Gigi Becali anunță finalul pandemiei de COVID

Finalul pandemiei de COVID este după colț, susține Gigi Becali, care este convins că totul se va încheia imediat după Paștele din acest an. Patronul lui FCSB este convins că trăim în acest moment ultimele luni influențate de noul coronavirus, apoi lucrurile vor reveni la normal.

„După Paşte, hai, la revedere COVID şi am terminat cu el! A fost o vedenie a unei maici sfinte în Grecia”, a declarat Gigi Becali pentru Antena 3.

Pandemia de coronavirus a început să își facă simțite efectele în România la începutul anului 2020, când pe teritoriul țării noastre au apărut primele cazuri.

Gigi Becali este un aprig contestatar al vaccinării antiCovid-19, fiind convins, de propriile surse, că aceia care se aleg să se imunizeze pe această cale vor avea de suferit peste nu mai mult de doi ani. Patronul lui FCSB le-a sugerat tuturor jucătorilor vicecampioanei să nu asculte sfatul medicilor de a se vaccina. Aceștia s-au infectat în grup cu noul coronavirus, motiv pentru care au pierdut la „masa verde” meciul din Cupa României cu FC Voluntari, fiind astfel eliminați din competiție, și au fost nevoiți să ceară amânarea jocului de campionat cu Farul Constanța.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.