Entertainment

Atenționare de călătorie de la MAE pentru românii care călătoresc în Spania. Cod roșu de caniculăMinisterul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Spania, că meteorologii au emis coduri roșu și portocaliu de caniculă.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Spaniei, comunitățile autonome Andaluzia și Extremadura, că Agenția Meteorologică de Stat – AEMET a emis coduri roșu și portocaliu de caniculă, pentru perioada 25-26 iulie 2022.

CITEŞTE ŞI: CUM VA FI VREMEA ÎN AUGUST 2022. RAED ARAFAT A TRANSMIS UN AVERTISMENT: „ACUM, TEMPERATURILE SUNT FOARTE MARI, NU ESTE APĂ, E TOTUL USCAT, DECI ARDE MAI UŞOR”

Unde pot cere asistență consulară românii

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Sevilla: +34954233243, +34954230947, +34954624053, +34954624070, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și numărul de telefon de permanență al Consulatului General al României la Sevilla:+ 34648212169.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă și consultarea paginilor de Internet http://www.meteoalarm.org, http://sevilla.mae.ro/contact, www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (www.mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close