Entertainment

Atenție! Înșelătoria prin metoda ”COVID” face ravagii! Un craiovean a rămas fără 72.000 de mii de euroO nouă metodă de înșelătorie face ravagii printre românii creduli. Au fost semnalate deja primele cazuri de persoane care au fost păcălite să plătească sume colosale. Pretextul pe care îl folosesc aceștia ar fi că o rudă are covid și are nevoie de tratament.

După ce multe dintre tehnicile lor au ajuns să fie cunoscute și prevenite de public, înșelătorii au găsit noi alternative pentru a păcăli românii. Ultimul „trend” pare să fie apelurile care anunță că o persoană din familie are covid și are nevoie de tratament. Au apărut deja primele cazuri de acest tip, iar polițiștii găsesc noi suspecți. 

Trei bărbați din Constanța au convins un bărbat de 84 de ani din Craiova să le ofere 60.000 de euro și 60.000 de lei, sub pretextul că o rudă de a individului ar avea nevoie de tratament pentru coronavirus. 

Flagrant pentru a termina cu metoda „COVID”. Cum au fost capturați cei trei 

Hoții au fost prinși după ce au încercat să păcălească altă victimă, tot din Craiova. Femeii i s-ar fi cerut 10.000 pentru tratamentul fiicei sale, bolnave de covid, care era în stare gravă la un spital din Craiova. După cum aceasta s-a arătat sceptică, a anunțat autoritățile, iar cei trei s-au ales cu dosar penal pentru înșelăciune. 

Bărbații din Constanța au fost prinși, prin intermediul unui flagrant organizat. Acesta a avut loc la București, iar oamenii legii au apelat la armamentul din dotare pentru a-i putea prinde. 

Poliția Română a postat recent și un material video prin care să arate cum a decurs capturarea celor trei indivizi. Aceasta a avut loc recent, dar faptele comise de aceștia sunt de la începutul lunii. La momentul actual, în afară de cele două cazuri menționate, nu sunt cunoscute altele. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.