Sports

Atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali după eșecul suferit de FCSB cu Universitatea CraiovaAtac fără precedent la adresa lui Gigi Becali (63 de ani), după ce FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-2.

FCSB a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 0-2, în etapa a 3-a din Liga 1, iar formația roș-albastră este tot mai departe de locul 1, cel ocupat de către CFR Cluj, echipă care are cu cinci puncte în față și care n-a jucat în runda cu numărul 3.

La finalul meciului pierdut de FCSB, suporterii l-au distrus pe Gigi Becali. Avocatul Virgil Boglea, cel care este și președintele Asociației „Salvați Steaua”, a răbufnit la adresa latifundiarului din Pipera.

Atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali după eșecul suferit de FCSB cu Universitatea Craiova

Avocatul Asociației „Salvați Steaua” este de părere că Gigi Becali este principalul vinovat pentru situația în care se află formația roș-albastră și a transmis că afaceristul confundă grajdul cu fotbalul.

„Cineva spunea: Ochiul stăpânului, îngrașă vitele. Acel cineva confundă însă grajdul cu fotbalul sau invers, fotbalul cu grajdul. Când ne mai gândim că vorbim de cel mai galonat club de fotbal din România, atunci problema e și mai mare. Această confuzie se tot propagă de atâția ani.

Pare că nu există vreo șansă ca lucrurile să se schimbe. Cândva, supărările din viața privată îmi erau alungate de bucuriile Stelei. Acum, viața privată îmi alungă supărările pricinuite de Steaua. Sper să retrăiesc și vremurile cu bucurii pe ambele planuri. Pentru că au fost destule, Slavă Domnului”, a spus Boglea, la Radio Sport 1.

Gheorghe Mustață: „Asta înseamnă să îți bați joc de toată lumea!”

Despre situația de la FCSB a vorbit și Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB. Acesta crede că Gigi Becali își bate joc de cei aproape 25.000 de suporteri prezenți la meciul cu Universitatea Craiova. Mai mult, șeful galeriei vicecamppioanei României și-a luat gândul de la titlu.

„Asta înseamnă să îți bați joc de toată lumea. Să joci prima repriză fără atacant, că vrei tu să experimentezi, iar în a doua repriză să ne arăți că ai trei atacanți, dar pe bancă… Cașcaval, atât îi interesează pe conducătorii noștri. Amețești jucătorii pe posturi și vrei titlul? Nu. E pa titlul și anul ăsta, gata!”, a răbufnit Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, pentru aceeași sursă.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close