Entertainment

Asia Express 2021. Emi și Cuza, primele declaraţii după participarea la Asia Expres, sezonul 4: ”Se întâmplă ceva rău…”In articol:


Asia Express 2021. Emi și Cuza, primele declaraţii după participarea la emisiune. Comedianții au povestit cât de greu le-a fost să parcurgă “Drumul Împăraţilor”. 

Asia Express 2021. Cuza, primele declaraţii după participarea la emisiune

Emi și Cuza fac pereche la Asia Express 2021. Cuza a mărturisit pentru Jurnal de Asia că el și partenerul său de la Asia Express 2021 au fost colegi de liceu, iar acum sunt cei mai buni prieteni.

Citeste si: Asia Express 2021. Connect-R și Shift, primele declaraţii după participarea la emisiune: ” E mult mai pe bune decât credeam chiar și noi”

Emi si Cuza la Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

”Noi suntem Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, trupă care face parodii pe online. Am stat în aceeași bancă la liceu, cei mai buni prieteni, parteneri în crimă cum s-ar spune acum pe la Hollywood. La Asia ne doream de multă vreme să venim, mă visam alergând și eu acolo”, a mărturisit Cuza.

Citeste si: Asia Express 2021. Mihai Petre, primele declaraţii după participarea la emisiune: ”O să am o cădere psihică 100%”

Cuza, solistul trupei ”Noaptea târziu”, a povestit prin ce a trecut pe ”Drumul împăraților”, dar și cât de greu îi este să facă autostopul într-o țară afectată de pandemie, în care oamenii nu prea trec pe stradă.

”Treci de autostop, urmează misiunea, treci de misiune, urmează autostop și după te trezești că trebuie să cauți cazare și pe lângă cazare mai trebuie să și mănânci și eventual poate bei și tu o bere.

Citeste si: Vlăduța Lupău, internată de urgență. Ce i-au descoperit medicii- bzi.ro

La autostop se întâmplă ceva rău, nu oprește nimeni. Ajungi în punctul ăla în care stai trei ore la marginea unei străzi, sunt 40 de grade, faci semn de te doare umărul și nimeni nu oprește și mai mult de atât, toți te ignoră.

Cel mai greu lucru pentru noi acum e autostopul.

Cu cerșitul nu avem o problemă, egoul pentru noi e doar un titlu de piesă. Pandemia e un factor care ne-a încurcat foarte rău, străzi pustii, oameni sunt reticenți să ne primească, nu găsești cazare, nu găsești o mașină să faci autostopul, nu ai de unde să găsești mâncare. Eu am slăbit 5 kile și ceva până acum.

Am avut o misiune în care trebuia să ne ascundem foarte bine pe feribot, ne-a prins jandarmeria, a fost un haos total în care jandarmii urlau, ne-au aliniat. Asia Express este cel mai bun loc unce să îți faci amintiri frumoase”, a încheiat Cuza.

Citeste si: Asia Express 2021. Adriana Trandafir, primele declaraţii după participarea la emisiune: ”Am fost în cea mai cumplită situație…”

Emi si Cuza la Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

Asia Express 2021. Emi primele declaraţii după participarea la emisiune

Emi a mărturisit ce face cu acel euro pe care concurenții de la Asia Express 2021 îl primesc zilnic: ”Cu siguranță Asia Express nu e ca la TV. De când am început cursa, în fiecare zi trecem printr-o situație de criză pe care trebuie să o rezolvăm, numită autostop.

Eu vreau să recunosc că suntem foarte nemernici pentru că noi dăm banii pe bere și cerșim mâncare. Cam totul e o criză.

În Asia Express vreau să ajungem finaliști. Asia Express e mai mult decât pe bune, Când o trăiești pe pielea ta e complet diferită”, a spus Emi.

Emi si Cuza la Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

Cine sunt vedetele care participă la Asia Express 2021

Irina Fodor va prezenta noul sezon Asia Express, alături de Oase şi actorul Marius Damian, dat fiind că frumoasa prezentatoare Gina Pistol a devenit mămică în luna martie  şi nu mai poate prezenta emisiunea.

Nouă cupluri de vedete care vor participa la Asia Express 2021: Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria, Mihai și Elwira Petre, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu şi Lorelei și Zarug.

Vezi AICI lista cu toţi concurenţii de la Asia Express 2021!

Asia Express 2021 se va difuza din toamna, iar concurenţii vor fi nevoiţi să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie.

Unul dintre cele nouă cupluri de vedete va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro, dar şi cu o experienţă de neuitat.

Galerie foto 
Urmatorul articol

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.