Sports

Așa arată piciorul unui stelist după derby-ul de la Cluj


Bogdan Chipirliu, atacantul în vârstă de 29 de ani al Stelei, a ieșit șifonat din meciul pierdut cu U Cluj. Acesta s-a rănit la gleznă, dar arbitrul nu l-a sancționat pe adversarul său.

U Cluj și CSA Steaua s-au întâlnit joi seară, în cadrul etapei a treia din play-off-ul Ligii 2, pe Cluj Arena, iar gazdele au învins cu scorul de 1-0, după golul marcat de către Florian Haită, în minutul 10.

În minutul 16 al întâlnirii de la Cluj, Cristian Balgiu l-a faultat brutal din spate pe Bogdan Chipirliu, direct pe piciorul drept. Fotbalistul Stelei a încercat să continue partida, însă nu a mai putut, astfel că Daniel Oprița s-a văzut obligat să îl introducă pe Dragoș Huiban în locul său.

Așa arată piciorul unui stelist după derby-ul de la Cluj! Arbitrul nu a dat nici măcar cartonașul galben

Daniel Oprița a protestat de la margine, după ce arbitrul Robert Avram nu a arătat nici măcar cartonaș galben pentru Cristian Balgiu.

Imaginile făcute publice după meci arată clar că Bogdan Chipirliu nu a exagerat și că adversarul său a intrat foarte dur asupra gleznei stelistului.

„Un fault care (n.r. – la Chipirliu), după părerea mea, care nu s a acordat nici galben. Domnul arbitru să îmi explice şi mie cum de la 2 metri, era foarte bine poziţionat, îmi spune că a greşit. A uitat să scoată un cartonaş care era clar spre roşu, pentru că jucătorul nu ştiu cât timp o să stea. Cu sânge, a arătat, i s-a umflat glezna. Un fault dur care l-a scos pe Chipirliu din joc pentru mai multe meciuri”, a spus Daniel Oprița, după meciul de la Cluj.

Sursă foto: Orange Sport
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close