Sports

Argentina a câștigat Finalissima 2022 după 3-0 cu ItaliaArgentina este câștigătoarea Finalissima 2022, „pumele” reușind să treacă de Italia cu 3-0, meci în care Leo Messi a oferit două pase de gol.

Finalissima este meciul care aduce față în față câștigătoarea Campionatului European și campioana Americii de Sud. În acest an, trofeul a mers în vitrina echipei naționale a Argentinei, care a trecut de reprezentativa Italiei cu 2-0.

Lautaro Martinez și Angel Di Maria au marcat în prima repriză, iar Paulo Dybala a pus cireașa pe tort în minutele de prelungire ale reprizei secunde, când a închis tabela de marcaj la 3-0.

Argentina a câștigat Finalissima 2022

Trofeul Finalissima 2022 a ajuns în Argentina, după ce formația lui Lionel Messi a reușit să treacă de Italia cu 3-0.

Meciul dintre câștigătoarea Campionatului European și campioana Americii de Sud a avut loc în Anglia, pe stadionul Wembley.

În minutul 28, Lionel Messi a demonstrat că este în continuare unul dintre cei mai valoroși jucători din lume. Fotbalistul lui Paris Saint-Germain a luat o acțiune pe cont propriu, a intrat curajos în careul italienilor și a trimis în fața porții, de unde Lautaro Martinez a îndeplinit o simplă formalitate.

În minutele de prelungire ale primei reprize, marcatorul primului gol s-a desprins în viteză de Bonucci, care a abordat precaut faza deoarece avea deja un cartonaș galben, și i-a pasat excelent „printre” lui Angel di Maria. Fotbalistul de la PSG nu a avut milă de coechipierul său de la club și l-a executat pe Gianluigi Donnarumma cu o scăriță de efect.

Seara slabă a continuat pentru italieni, aceștia nefiind capabili să marcheze în partea a doua a meciului. Mai mult, în minutul 90+4, tabela de marcaj s-a modificat din nou, 3-0 pentru Argentina. Leo Messi l-a servit excelent pe Paulo Dybala, care l-a executat pe Donnarumma cu un șut la colțul lung.

Echipa națională a Argentinei își trece, astfel, în palmares trofeul Finalissima 2022 și se anunță una dintre formațiile puternice care la finalul acestui an vor lua startul la Cupa Mondială din Qatar.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close