Entertainment

Ar putea avea Ana Maria Mocanu o relație cu un bărbat sărac. Ce a răspuns fosta lui Rareș Ciortan: ”Niciodată…” / FOTO  • Ana Maria Mocanu vrea un bărbat deștept.
  • Vedeta are planuri mari de viitor.

Ana Maria Mocanu s-a iubit o vreme cu Rareș Ciortan, bărbatul alături de care se vedea chiar ți mireasă, dar relația lor a ajuns la final când nimeni nu se aștepta, astfel că fiecare a pornit pe drumul lui.

De atunci, deși au mai fost văzuți împreună, fără a fi vorba despre vreo posibilă împăcare, Ana Maria Mocanu spune că nu a întâlnit pe nimeni care să îi facă inima să bată cu putere, așa că în continuare își așteaptă ”prințul”.

Ana Maria Mocanu vrea o relație cu un bărbat deștept

Ei bine, pentru că are o mulțime de admiratori, pe Instagram, acolo unde stă mai mereu de vorbă cu cei care fac parte din comunitatea sa online, diva a fost întrebată recent cu ce fel de bărbat ar putea avea o relație. Mai concret, pentru că în ceea ce privește partea financiară a vieții sale lucrurile merg strună, fanii și-au dorit să afle, sau poate chiar un bărbat care visează să o cucerească, dacă șatena ar putea iubi și un om care nu se ridică la nivelul său, din punct de vedere al venitului. Dar care, după cum spune chiar internatul, ar da dovadă de respect și afecțiune.

Așadar, pusă în fața unei astfel de situații, sinceră din fire, Ana Maria Mocanu a mărturisit că, pentru că a muncit mult să ajungă unde este la acest moment, pe viitor nu s-ar putea vedea decât alături de un bărbat deștept, de la care să aibă ce să învețe și alături de care să evolueze. Și asta pentru că, frumusețea este trecătoare, iar ea are planuri mari de viitor.

Semn că iubirea trece prin stomac, iar dacă partenerul nu se poate dezvolta în niciun sens, atunci șansele de a forma o pereche fericită sunt minime.

”Aș alege un bărbat deștept. Nu aș putea sta niciodată lângă un prost doar pentru că arată bine sau este frumos. Eu sunt o persoană care are planuri, care își dorește să evolueze și să învețe de la oamenii de lângă ea”, a fost răspunsul dat de Ana Maria Mocanu unui internat mai curios din fire.

Citește și: Ana Maria Mocanu, noi intervenții la nivelul fetei. Ce și-a făcut de data aceasta fosta asistentă TV: ”Recunosc, nu sunt ipocrită” / FOTO

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.