Entertainment

Aparatul din casă care consumă cât 400 de becuri. Consumă într-un minut cât alte aparate in 12 ore!Aparatul din casă care consumă cât 400 de becuri. Consumă într-un minut cât alte aparate în 12 ore. Citește mai jos pentru a afla cum trebuie ales corespunzător, dar și cum să îți micșorezi factura la curent.

Vine sezonul cald, fapt pentru care mulți români aleg să investească într-un aer condiționat pentru a avea temperatura ideală în locuință. Însă, acest aparat consumă cât 400 de becuri.

Înainte de a achiziționa un asemenea aparat, este ideal să știți care sunt încăperile pe care doriți să le răciți. Calculul se poate face în baza orientării ferestrelor din locuință, dar și în baza numărului de persoane și puterea unor alte aparate sau electrocasnice care emană, la rândul lor, căldură în spațiul respectiv. De asemenea, trebuie să iei în calcul și gradul de izolare termică de care dispune spațiul.

Vezi și APARATUL DIN CASĂ CARE CONSUMĂ CÂT 300 DE BECURI. CONSUMĂ ÎNTR-UN MINUT CÂT ALTE APARATE ÎN 8 ORE

Aparatul din casă care consumă cât 400 de becuri

Atunci când achiziționați un aer condiționat, trebuie să știți puterea în KW de care dispun și din ce clasă energetică face parte echipamentul respectiv. Este util de știut faptul că aparatele care dispun de clasa energetică A sau A+ pot avea un consum mai mic cu până la 40%, pe când cele care fac parte din clasa energetică C sau D îți pot dubla factura la curent.

Pe de altă parte, există și alte aparate care consumă curent mult, chiar și atunci când acestea sunt oprite. Un încărcător lăsat în priză continuă să consume curent electric, fapt pentru care factura la curent se poate mări. Printre aceste aparate se numără și cuptorul cu microunde, calculatoarele, laptopurile, televizoarele, dar și aparatul de cafea.

Citește și APARATUL ELECTROCASNIC CARE TREBUIE SCOS NEAPĂRAT DIN PRIZĂ ÎNAINTE SĂ TE CULCI. PUȚINI ȘTIU MOTIVUL

Sursă foto: PixabaySource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.