Entertainment

Anunţul momentului despre tichetele de masă. Ce se întâmplă cu ele, din 2022Valoarea tichetelor de masă ar putea fi dublată, a anunțat deputatul PNL Gigel Ştirbu, într-o postare pe Facebook, după ce chiar premierul Nicolae Ciucă ar fi declarat că angajaţii români au nevoie de un astfel de ajutor pentru a trece peste creşterea cheltuielilor.

”Văd în presa românească o știre, cum ca PSD vrea să mărească valoarea tichetului de masă, informație neasumată, ci venită pe surse,ceea ce arată nimicnicia unor oameni. 

Propunerea de mărire a valorii tichetului de masa aparține Premierului Nicolae Ciucă, care intr-o discuție privată, cu subsemnatul, pe 29 martie a spus, citez ,,Domnule,aș vrea să propun Coaliției dublarea valorii tichetului de masă, deoarece cheltuielile au crescut și pentru angajații romani,cei care aduc plus valoare în România!” Prim Ministrul susține creșterea valorii tichetelor de masă de la 20,17 lei cât este acum, la o valoare care poate fi suportată de către bugetul de stat.”, a scris deputatul PNL Gigel Ştirbu într-o postare pe Facebook.

Ticehete de masă – schimbare radicală de la 1 februarie

De la 1 februarie 2022, tichetele de masă, voucherele de vacanţă, tichetele cadou, culturale şi cele de creşă, care sunt acordate salariaţilor de către angajatori, vor fi emise doar în format electronic.

Drept urmare, tichetele nu mai pot fi emise în forma tipărit, cu excepţia celor emise până la data de 31 ianuarie 2022, care rămân valabile până la expirare.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close