Entertainment

ANM dă veștile pe care vrei să le citești dacă pleci la mare de 1 Mai: „Ar trebui să aibă o vreme bună, ferită de precipitații.” Ce se anunță pentru restul țării? | EXCLUSIVIn articol:


Cei care pleacă la mare de 1 Mai vor avea noroc de vreme în general bună, fără precipitații, dar cu ceva intensificări de vânt. Turiștii care aleg să meargă la munte în weekend trebuie să se aștepte și la ploi în anumite zone.

ANM: „Până duminică temperaturile vor crește în toată țara.”

Minivacanța de 1 Mai este blândă cu petrecăreții de la mare, care vor avea parte de temperaturi de minim 16 grade Celsius. Din fericire, litoralul este ferit de ploi, însă nu se poate spune același lucru despre stațiunile montane. În mare, ploile vor fi de scurtă durată la munte.

Citeste si: Ce se întâmplă dacă pui o rolă de hârtie igienică în frigider? Trucul la care apelează gospodinele din întreaga lume- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Ziua de 1 Mai nu este una tocmai proastă din punct de vedere al prognozei.

Într-adevăr, zilele acestea au mai scăzut temperaturile, însă până duminică vor crește în toată țara și ne apropiem undeva de ce ar trebui să înregistrăm la această dată, adică temperaturi între 16 și 22 de grade. O vreme normală din punct de vedere termic. Sâmbătă vor fi ceva înnorări și ploi pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare la munte și în sud-vestul țării. Duminică, tot la fel, ploi de scurtă durată, poate și cu ceva descărcări electrice la munte și în regiunile intracarpatice”

, a transmis ANM redacției WOWbiz.ro.

Citeste si: Premiere Netflix MAI 2022. Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna mai 2022

ANM despre vremea de pe litoral: „Vântul nu este foarte intens, ci moderat.” 

Chiar dacă sezonul estival se deschide fără precipitații, acest lucru nu înseamnă că petrecerile în aer liber n-o să-i pună puțin la încercare pe cei care vor să se distreze până dimineața.

Dacă în timpul zilei temperaturile sunt plăcute pentru această perioadă a anului, noaptea va fi, în schimb, mai răcoroasă. Turiștii sunt sfătuiți să ia cu ei și ceva gros de îmbrăcat la mare, pentru că, pe deasupra, vor fi și reprize de intensificări ale vântului.

„Sâmbătă, în zona litoralului, vom avea între 15 și 17 grade. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 8, 10, poate 11 grade la mare, iar duminică 15-17 grade. Partea litoralului chiar ar trebui să aibă o vreme bună, ferită de precipitații. Nici vântul nu este foarte intens, ci moderat”, a mai precizat ANM pentru WOWbiz.ro.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close