Sports

Anghel Iordănescu știe cum a reușit FCSB să o învingă pe CFR ClujAnghel Iordănescu, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, a analizat partida dintre CFR Cluj și FCSB și a explicat cum s-au impus roș-albaștrii.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB s-a disputat duminică seară, în cadrul etapei a cincea din play-off-ul Ligii 1, iar roș-albaștrii au învins la limită, scor 1-0, după golul marcat de către Octavian Popescu, în minutul 74.

Anghel Iordănescu știe cum a reușit FCSB să o învingă pe CFR Cluj

Anghel Iordănescu este de părere că FCSB a pregătit foarte bine meciul cu CFR Cluj, în vreme ce ardelenii au făcut antifotbal.

„CFR nu poate să reclame că meciul a fost câștigat de Kovacs. Meciul a fost câștigat de FCSB, care a pregătit foarte bine acest joc și a adus pentru prima dată într-un meci cu CFR acea luptă de care pomenea patronul echipei.

E victoria celor care au decis să alcătuiască o linie de mijloc mai puternică, a celor care au pregătit mental jucătorii pentru luptă și pentru refuzul jucătorilor de la CFR de a juca.

CFR nu s-a prezentat la acest derby, a negat fotbalul și a refuzat fotbalul. FCSB a încercat tot ce-i stă în putință să joace și să câștige”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit Digi Sport.

„A fost prima înfrângere în campionat pe teren propriu, după foarte mult timp. A fost disputat, decis de o singură greșeală de arbitraj, n-ai voie la un asemenea derby să dai roșu. Presiunea care a fost pusă s-a văzut, arbitrul a decis meciul. Au jucat în 10 meciul, n-am ce să le reproșez băieților mei. Niciodată n-o să primim noi un roșu așa. Mă gândeam că vor fi greșeli și chiar a fost o greșeală mare. Pentru noi era bun și egalul, pentru ei și victoria. Dacă era egal nu cred că se supăra nimeni. N-a fost un meci bun, dar nici cei de la FCSB n-au avut mult echipe” – Dan Petrescu, după meci
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.