Entertainment

Angelina Jolie, vizită în Ucraina în plin război! Actrița, dusă de urgență într-un buncăr după ce alarmele antiaeriene au început să suneIn articol:


Angelina Jolie a făcut o vizită în Ucraina, care se află în plin război cu Rusia, în calitate de trimis special al Înaltului Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați. Renumita actriță de la Hollywood a fost pentru prima dată văzută într-o cafenea din Liov, în timp ce stătea de vorbă cu cei din jur.

Vedeta internațională avea ghiozdanul în spate și era îmbrăcată lejer, cu o pereche de pantaloni de trening de culoare gri și un hanorac în aceeași nuanță. Imaginile cu ea au devenit imediat virale, iar internauții au aplaudat gestul acesteia. 

Vizita ei, însă, nu s-a încheiat aici. Agelina Jolie se află în Ucraina pentru a vizita copiii afectați de război și pentru a sta de vorbă cu reprezentanții organizațiilor locale care lucrează pentru a-i proteja, relatează  BBC . Discuțiile
au fost întrerupte după ce au început să sune sirenele de război, iar vedeta a fost escortată de urgență într-un buncăr. Iată toate detaliile! 

Angelina Jolie a vizitat Ucraina în plin război cu Rusia 

[Sursa foto: Captură video ]

Angelina Jolie a mers în Ucraina pentru a vizita refugiații. Totul s-a întrerupt după ce au început să sune alarmele de război. 

Actrița a luat o lume întreagă prin surprindere cu gestul ei de a merge în Ucraina, țară care în momentul de față a fost transfortmată de armata lui Putin într-un front de război.

Conflictul militar durează deja de mai bine de două luni, timp în care circa 46 de mii de civili ucraineni și-au pierdut viața, printre aceștia se numără și sute, poate chiar mii de copii și tineri nevinovați. Totodată, 13 milioane de ucraineni și-au lăsat în urmă munca de-o viață și au fugit către țări singure. 

Citeste si: Ce se întâmplă dacă pui o rolă de hârtie igienică în frigider? Trucul la care apelează gospodinele din întreaga lume- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: TOP 10 cele mai luxoase case de vedete. Angelina Jolie are un adevărat castel, dar stai să vezi ce are în curte Lionel Messi. Imagini fabuloase

Angelina Jolie a ajuns în Ucraina sâmbătă și tot atunci a început și vizita ei la copiii afectați de război, care se află internați într-un spital din Liov, în calitate de ambasador onorific al Agenției

ONU pentru Refugiați. Ea a stat de vorbă cu organizațiile care se ocupă de salvarea lor. Discuțiile au fost imediat întrerupte de sirenele de război. Alarmele antiaeriene au început să răsune cu putere, astfel că vedeta a trebuit să plece și să se adăpostească într-un buncăr. Angelina Jolie a fost întrebată dacă îi este frică, iar cineva din staff-ul ei răspunde că nu, că este în regulă. 

Citeste si: Angelina Jolie a ieșit cu fostul său soț, Jonny Lee Miller, la o întâlnire

Angelina Jolie a vizitat Ucraina în plin război cu Rusia 

[Sursa foto: Captură video ]

Încă de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina, Angelina Jolie s-a implicat în furnizarea de ajutoare pentru refugiați, iar la finalul lunii martie a mers întrun spital din Roma, acolo unde erau internați mai mulți copii din Ucraina. Încă nu se știe dacă renumita actriță de la Hollywood se va întâlni și cu președintele Volodimir Zelenski. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close