Sports

Andrei Prepeliță și-a criticat jucătorii după FC ArgeșAndrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, și-a criticat jucătorii după eșecul dureros cu Universitatea Craiova și a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu conducerea pentru a continua la Pitești.

Meciul dintre FC Argeș și Universitatea Craiova s-a disputat luni seară, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, în cadrul etapei a șasea din play-off-ul Ligii 1, iar oltenii s-au impus cu scorul de 4-0, după golurile marcate de către Alexandru Crețu (min. 22 și min. 62), Jovan Markovic (min. 55), respectiv Andrei Ivan (min. 70).

La finalul acestei partide, Andrei Prepeliță s-a arătat dezamăgit de prestația elevilor săi, despre care a spus că la antrenament arată mult mai bine decât în jocurile oficiale.

Andrei Prepeliță și-a criticat jucătorii după FC Argeș – Universitatea Craiova

Suporterii i-au cerut demisia lui Andrei Prepeliță, însă antrenorul le-a transmis că va continua la FC Argeș și în sezonul viitor.

„Nu sunt foarte multe de spus. Greșeli cum nu am făcut în tot campionatul… Suntem o altă echipă de când am intrat în play-off. Primim un gol după o greșeală copilărească, lipsă de concentrare… Nu înțeleg precipitarea asta când nu ai nicio presiune. Asta le-am spus și înainte de meci: să ne bucurăm de fotbal, meci frumos, spectatori… Înțeleg că poate tehnic nu te ridici la nivelul care trebuie, dar tactic și fizic trebuie să ai o calitate, să te aperi. Iau și lucrurile pozitive la modul că meciul ăsta îmi arată niște limite la unii jucători. La antrenament, e război. Dacă vedeți jocul acela de final… Sunt unii jucători de antrenament…

Ce să facem… Jucăm, sperăm ca acest duș rece să ne trezească. Vom face o analiză la sânge cum am făcut după fiecare meci. Suntem la trei puncte de Voluntari, jucăm, nu ne predăm, așa cum a fost frumos cât lucrurile au fost bune și rezultatele au fost bune, trebuie să fim bărbați, să ținem capul sus, să îndreptăm lucrurile și să mergem mai departe.

(n.r. Te deranjează că îți cer suporterii demisia?) Nu. Acum îi înțeleg și pe ei. Frustrarea… Au venit la stadion, 4-0 e greu de digerat. Nu sunt supărat pe ei.

(n.r. Pregăiți strategia pentru sezonul viitor? Da. Nu am semnat, dar am discutat cu domnul primar, ne-am înțeles săptămâna trecută și ne gândim la ce va fi”, a spus Andrei Prepeliță, la flash-interviul de după meci.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close