Sports

Andrei Cordea strigă adunarea după umilința suferită de FCSB în derby-ul cu RapidAndrei Cordea strigă adunarea după umilința suferită de FCSB în derby-ul pierdut cu Rapid, scor 0-2, din SuperLiga.

Fotbalistul lui FCSB crede că vicecampioana României va reuși să își revină după umilința cu Rapid și le cere coechipierilor săi să se monteze pentru returul cu Saburtalo.

După umilința cu Rapid București, Andrei Cordea este deja cu gândul la returul cu Saburtalo din turul doi preliminar al Conference League.

Andrei Cordea strigă adunarea după umilința suferită de FCSB în derby-ul cu Rapid

Andrei Cordea este sigur că echipa roș-albastră își va reveni dacă o să reușească să o învingă pe Saburtalo și să se califice în turul 3 preliminar al Conference League.

„Nu putem să ne plângem de milă deoarece urmează meciul retur cu Saburtalo. Altă opțiune nu avem decât calificarea. Avem trei zile și trebuie să uităm de această înfrângere. Am început mai greu, dar sunt convins că joi întoarcem rezultatul și mergem mai departe. Este un duș rece…

Am început mai prost, dar cred că putem să ne revenim, iar joi cu o calificare o să ne revenim și o să fim ca o familie, la fel ca în trecut. Și anul trecut am început la fel de prost, dar am terminat play-off-ul destul de bine. Adevăratele caractere se văd acum când e greu. Trecem printr-o pasă proastă, dar ne revenim și o să fim 100%. O atmosferă frumoasă, dar asta nu a contat pentru noi. Neatenția a făcut diferența în acest meci”, a spus Andrei Cordea la finalul meciului Rapid – FCSB 2-0.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close