Entertainment

Andreea Mantea, veste tristă în Casa Iubirii! I s-a făcut rău și au chemat salvarea de urgență: „Îmi pare rău. Din păcate, în acest moment…” In articol:


Zi de zi în casa iubrii au loc evenimente neprevăzute, fericite sau mai puțin fericite. Reality show-ul momentului, „Casa iubirii”, aduce în casele telespectatorilor cele mai frumoase povești de dragoste, dat și intrigi sau situații cu totul nefericite.

În „Casa iubirii” a avut loc un moment neprevăzut atât pentru concurenți, cât și pentru Andreea Mantea.

Din nefericire, înainte de începerea noii gal de duminică, o concurentă a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i s-a făcut rău în timp ce se pregătea pentru o nouă emisie. A fost transportată la spital, decizându-se, ulterior, că are nevoie de spitalizare.

Andreea Mantea a făcut tristul anunț în fața concurenților în gala care a avut loc duminică, încercând, în același timp, să-l încurajeze pe Cristian că totul va reveni la normal cât de curând.
Momentan, nu se știe cauza pentru care Ștefania a ajuns la spital, poate fi vorba de la gândurile care nu-i dădeau pace, de la tensiunea care exista în Casă sau din cauza unei răceli.

Citeste si: Ce a aflat Bianca după ce a ieșit din „Casa Iubirii”? Teo Trandafir i-a arătat imaginile în direct: „În momentul în care tu te-ai întors cu spatele” 

Citeste si: “Oana e ÎNSĂRCINATĂ” Vlad Gherman va deveni tătic?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ștefania a ajuns la spital

Atât iubitul ei, cât și ceilalți concurenți s-au arătat foarte îngrijorați de starea de sănătate a Ștefaniei, însă Andreea Mantea i-a liniștit pe toți, spunând că este pe mâini bune și că primește tot ceea ce are nevoie.

„Nu știu dacă de la gândurile care o apăsau sau pur și simplu e o răceală. Încă nu știu să vă spun exact, cert este că astăzi înainte de a se pregăti de gală, Ștefaniei i s-a făcut rău. I s-a făcut rău și a trebuit să chemăm o ambulanță să o transportăm la spital.

Cristian

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: „M-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie” Andree Mantea, anunț surprinzător! Cine i-a furat inima prezentatoarei TV

Din păcate, în acest moment… Nici până în acest moment nu a putut pleca de acolo, pentru că necesită spitalizare. Îmi pare rău, Cristian, dar este pe mâini bune, nu trebuie să vă fie frică. Sperăm să fie bine repede”, a fost anunțul făcut de Andreea Mantea în gala emisiunii „Casa Iubirii”.

Parcursul concurenților, controversele și intrigile care se nasc între fete și băieți pot fi urmărite în reality show-ul prezentat de Andreea Mantea, de luni până vineri, de la ora 10:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close