Entertainment

Andreea Antonescu rupe tăcerea și vorbește despre relația pe care o are în prezent cu fostul soț! “ În ziua de azi e greu să găsești un om ca el” | EXCLUSIVIn articol:


Andreea Antonescu reprezintă un nume mare din industria muzicală românească, proiectul care a consacrat-o fiind trupa “Andre”. Colaborarea cu Andreea Bălan a avut un succes atât de mare în anii 2000, încât au decis să reia proiectul după 20 de ani.

Vedeta este adesea un subiect regăsit în presă datorită notorietății și poveștii de viață fascinante.

Andreea Antonescu, adevărul despre relația actuală cu fostul soț

Andreea Antonescu a vorbit de multe ori despre soțul ei și de fiecare dată, doar cuvinte frumoase. De cele mai multe ori a preferat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Mai nou, se zvonește că aceasta ar fi într-o nouă relație cu un bărbat misterios, desre care chiar ea a vorbit la un moment dat.
Invitată în emisiunea “Interviu WOW cu Diana Bianca”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, vedeta a vorbit deschis despre relația pe care o are acum cu fostul soț, tatăl copilului ei.

Citeste si: Rusia a acceptat propunerea de pace a Ucrainei. E ştirea momentului în Europa- bzi.ro

“Mi s-a părut normal să rămânem în relații atât de bune, conștienți fiind că avem un copil, iar până a o avea pe Sienna, au trecut 6 ani de relație.

E un om! În ziua de azi mai greu poți să găsești. Am considerat că ne știm foarte bine scopurile, țelurile și putem și putem fi fericiți și împliniți separat. Iar un final de relație nu înseamnă neapărat surlet, trâmbițe, scandaluri și alte cele.”, a declarat Andreea Antonescu.

Citeste si: Andreea Antonescu recunoaște ce greșeli a făcut în dragoste! Care e lucrul pe care nu l-ar ierta niciodată la un bărbat? “Asta m-a transformat în scorpia care sunt astăzi”

Andreea Antonescu, mesaj pentru fiica ei

Cel mai mult pe lumea asta, Andreea Antonescu își drește ca fiica ei să fie bine. Vedeta s-a ocupat intens de educația și dezvoltarea ei, astfel încât să fie armonioasă. O iubește nespus și face totul să o vadă fericită. Astfel, a simțit nevia să îi transmită un mesaj public, despre viață și viitor.

“Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca Sienna să fie fericită. Cred că e cel mai important, pentru că la urma urmei sunt mulți printre noi din domeniul nostru și nu numai, care au cariere mari și sunt oameni realizați și, cu toate astea ce facem cu sufletul? În moemntul în care doare, e foarte greu.”, a mărturisit Andreea Antonescu, în platoul WOWbiz.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close