Entertainment

Andra, pusă în dificultate de fiica ei. Cătălin Măruță a reacționat instant când a auzit discuțiaEva Măruța, fiica celebrului cuplu format din Andra și Cătălin Măruță, nu scapă niciodată ocazia de a-și pune părinții în încurcătură. Recent, a fost ziua de naștere a mamei lui Cătălin Măruță și prezentatorul de televiziune și-a scos mama la restaurant, petrecând alături de familie

În toiul petrecerii, Eva nu s-a putut abține și a întrebat-o pe Andra dacă este fericită la ziua de naștere a soacrei sale, în timp ce bunica sa se afla de față în acel moment.

Eva Măruță: ”Mama, vreau să zic ceva! Pot?”

Cătălin Măruță: ”Ce vrei să zici?”

Eva Măruță (către Andra): ”Te simți fericită la ziua de naștere a soacrei tale?”

Andra: ”Da, mă simt fericită la ziua soacrei mele, da, mama!”

Cătălin Măruță: ”Soacra?”

Eva Măruță: ”Și tu, apropo! Tu te simți fericit la ziua de naștere a mamei tale, frumușica?”

Cătălin Măruță: ”Te iubesc! Normal că mă simt!”, a fost discuția dintre cei trei, postată pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI: CE AVERE A REUȘIT SĂ STRÂNGĂ ANDRA MĂRUȚĂ, DUPĂ O CARIERĂ DE 20 DE ANI? ESTE UNA DINTRE CELE MAI BINE PLĂTITE CÂNTĂREȚE DIN ROMÂNIA

Andra are o relație deosebită cu soacra ei

Andra are o relație foarte bună cu soacra ei și chiar i-a făcut o urare emoționantă. „La mulți ani, Mica! Mulțumesc că ești o soacră atât de bună și o bunică minunată! Îți urăm să ai parte de tot ce e mai frumos pe lume!”, a scris artista pe una dintre rețelele de socializare.

Prezentatorul de la PRO TV a avut și el un mesaj impresionant pentru mama lui: „Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum. Azi este ziua ei și vreau să îi spun că o iubesc și să îi urez din tot sufletul să fie zilnic cu zâmbetul pe buze!”.

Sursa foto: Instagram
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close