Entertainment

Anamaria Prodan, primele declarații după ce a ieșit din sala de judecată. Ce s-a stabilit astăzi: ”Dorim să închidem acest circ”  • Anamaria Prodan, declarații exclusive despre procesul de divorț
  • A stat față-n față cu Laurențiu Reghecampf

După multe luni în care au stat separați, astăzi Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la tribunal. Cei doi au stat față-n față, însă nu au ajuns la un numitor comun.

Primele declarații ale Anamariei Prodan după ce a ieșit din sala de judecată

Impresara a povestit la scurt timp după ce a ieșit din judecătorie că a cerut ca acest divorț să aibă loc la notar pentru a se termina cât mai repede, însă Laurențiu Reghecampf refuză.

Ea spune că motivul pentru care acesta refuză e faptul că nu are ce să mai împartă la partaj, iar la notar va trebui să spună clar ce au de împărțit după acest mariaj de 15 ani.

”Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă dacă putem să divorțăm la notar, că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe e normal, el nu se pricepe deloc. Eu ca absolventă dre drept îi spun vezi că te păcălește, vezi că nu e bine.

Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic e greu să facem la notar”, a spus Anamaria Prodan după ce a ieșit din sala de judecată”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Ce spunea Anamaria Prodan înainte de a se vedea cu Laurențiu Reghecampf

”Noi îl cunoaștem foarte bine, el e într-o gaură prea adâncă. El își va da seama de lucrurile acestea, dar va fi foarte târziu. Noi știm că o să i se facă dor, n-are cum să nu ne iubească. Nici noi nu putem spune că nu-l iubim, el a fost soarele familiei noastre. Lui e foarte teamă, nu pot să cred că după aproape 14 ani nu își mai iubește copilul. Sau pe ele (n.r. fetele) nu le mai iubește. El nu și-a dat seama probabil de trecutul iubitei, noi suntem supărați, siderați (…) Noi am muncit prea mult ca Laurențiu să ajungă așa.

Luca, după ce l-a chemat la el, nu a mai venit să ne vadă. El toată viața va fi băiețelul meu, eu l-am crescut de la 4 ani. Luca nu are foarte mult curaj, dar noi știm ce relație avem cu Luca, noi știm absolut tot. Lumea trebuie să știe că această căsnicie minunată s-a dărâmat din cauza prostiilor pe care le-a făcut, trebuie să aducă ceea ce ne aparține, că eu sunt mamă și am trei copii, cu Luca patru. El dacă e tată și e puternic ar trebui să lase mai mult decât jumătate, că așa face un tată adevărat. Dacă nu vrea la notar, ce să zic. Nici nu îl interesează, putem să murim, putem să facem orice”, spunea vedeta înainte de a intra în Judecătoria Buftea.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close