Entertainment

„Am suferit foarte rău” Teo Trandafir a recunoscut că a suferit din dragoste. Cum a reușit prezentatoarea TV să treacă peste dezamăgirile amoroaseIn articol:


Teo Trandafir a demonstrat de nenumărate ori de-a lungul timpului că este o femeie foarte inteligentă și cu vorbele la ea, însă acest lucru se pare că nu a făcut să fie ocolită de suferința din cauza dragostei. Prezentatoarea TV a fost de fiecare dată sinceră cu fanii ei și nu s-a ferit să spună adevărul despre viața ei personală.

Acum, în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”, vedetea a povestit despre suferințele pe care le-a trăit în dragoste, dar și despre cum a reușit să le depășească.

Teo Trandafir a recunoscut că viața nu a fost deloc blândă cu ea din acest punct de vedere. A avut multe episoade în care a suferit din dragoste, însă acum Teo a adus în discuție unul dintre motivele pentru care ea a suferit foarte mult la un moment dat, atunci când unul dintre partenerii săi s-a îndrăgostit de o altă personaă în timp ce se
afla într-o relație cu ea.

„Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu.(n.r De ce noi femeile când ne îndrăgostim, practic, suntem încuiate rău de tot?) Poate dumneata.   Eu sunt descuiată…Se poate întâmpla și altă treabă, se poate întâmpla ca unul dintre noi, oricare, să se îndrăgostească de altcineva, nu e vina nimănui. Nu e vorba de defectele celuilalt, pe care, de altfel, i le știai…Se poate întâmpla o neprevăzută.

Normal că suferi după una ca asta…”, a spus ea pentru sursa citată.

Citeste si: “Oana e ÎNSĂRCINATĂ” Vlad Gherman va deveni tătic?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Teo Trandafir

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Teo Trandafir, luată peste picior de Florin Călinescu. Actorul a ironizat-o de față cu toată lumea: “Am zis că mor, că intru în pământ”

Cum a reușit Teo Trandafir să treacă peste suferință?

Teo Trandafir a făcut eforturi pentru a se elibera de suferințele din dragoste. Unele dintre metodele la care a apelat a fost să meargă la terapie și să iasă cu alte persoane pentru a o face să uite de cel pentru care suferea. Prezentatoarea TV știe că, oricât de dureroasă ar fi o suferință, soarele va răsări într-o zi, utiând chiar, la un moment dat, și numele persoanei pentru care a suferit atât de mult.

Citeste si: Teo Trandafir, mărturisiri despre cea de-a treia căsătorie: „Daca Dumnezeu vrea, probabil se va întâmpla”

Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești lasă că toate se termină cu timpul.La un moment dat, am suferit foarte rău și după ani mulți, mulți ani după ce am suferit după un cetățean, făceam duș, îmi aduc aminte ca azi, și mi-am adus aminte și ‘cum păcatele mele îl chema? Uitasem cum îl cheamă”, a mai spus ea.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close