Sports

Alexandru Tudorie s-a răzbunat pe Laurențiu Reghecampf


Calificarea celor de la Sepsi în finala Cupei României a fost salutată mai ales de Alexandru Tudorie și Mihai Bălașa, jucători pe care Laurențiu Reghecampf i-a antrenat la FCSB, respectiv Universitatea Craiova.

Tudorie n-a uitat modul în care a fost ironizat de Reghecampf în 2016, atunci când antrenorul îl trimitea pe atacant la „cărat bagaje”.

După ce a ratat calificarea în finala Cupei României, gruparea din Bănie este în pericol să rateze prezența în Europa.

Laurențiu Reghecampf, ironizat de Tudorie și Bălașa: „Ai bagajele pentru finală pregătite?”

Mihai Bălașa și Alexandru Tudorie au fost extrem de fericiți după calificarea în finala Cupei României, mai ales că visul lui Laurențiu Reghecampf a fost spulberat.

Îndepărtat de la Craiova chiar de Reghecampf, Bălașa a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de Tudorie. Ironia la adresa tehnicianului este una fină, în condițiile în care Tudorie nu uită cum a fost umilit de Reghecampf, pe vremea când juca în tricoul celor de la FCSB.

„Tudorie e bine. E înalt, are 1,90, este frumos. Este la echipa a doua, va juca un meci. E bine. A fost pe teren. De ce nu l-aţi întrebat după meciul în care a fost titular? Mă întrebaţi pe mine? Cum a văzut el meciul pe care l-a jucat? O să ne ajute. Când o să avem bagaje, o să cărăm ceva, o să ne ajute. Deocamdată e la echipa a doua. Trebuie să joace bine acolo, trebuie să joace mult mai bine cand intră la echipa mare. Fără supărare, fără ocolişuri. Ăsta este nivelul. Eu nu pot să-i apăr mai mult, ei se apără singuri când intră pe teren”, spunea Reghecampf, în 2016.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”.

În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close