Entertainment

Alexandru Delea, marele câştigător de la Survivor România! Primul gest, după ce a aflat că a pus mâna pe cei 100.000 de euro


Alexandru Delea este marele câştigător de la Survivor România 2022, emisiunea difuzată la Pro TV. A reușit să câștige trofeul și cei 100.000 de euro. Care a fost primul gest pe care l-a făcut, în momentul în care a aflat de vestea cea mare?

În data de 31 mai 2022 a avut loc Marea Finală ”Survivor România” 2022, la Pro TV. Concurentul care a reușit să câștige marele premiu în valoare de 100.000 euro, dar și trofeul impunător a fost chiar Alexandru Delea.

Alex Delea, gest fabulos după ce a câştigat Survivor România 3

Doar doi concurenți mai rămăseseră să fie „adjudecați” de cei de acasă: Elena Chiriac și Alex Delea. Însă, unul singur a reușit să învingă. Alături de finaliștii de la Survivor s-au aflat și foștii concurenți. Aceștia s-au întors în Republica Dominicană pentru a-i susține pe cei favoriți.

Imediat ce a aflat că a câștigat „Survivor România” 2022, Alexandru Delea a fost aplaudat de cei din consiliu și a ridicat, în ambele mâini, trofeul ”Survivor” 2022. Este primul Războinic care reușește să câștige premiul cel mare.

Trofeul ”Survivor” 2022. Sursă foto: Captură video Pro TV

Vezi și IONUŢ POPA DE LA SURVIVOR, CE DRAMĂ! „AM FOST ARS”

Elena Chiriac a pierdut a doua finală într-o emisiune de la Pro TV

Elena Chiriac a pierdut a doua finală într-o emisiune de la Pro TV. Aceasta a participat, în trecut, și în cadrul show-ului „Ferma vedetelor”, unde reușise să ajungă în finală, alături de Augustin Viziru. Cel din urmă reușise să câștige sezonul emisiunii. Cei doi au rămas prieteni.

Concurenții au îndurat condiții grele la ”Survivor România” 2022

În cele cinci luni de competiție, 30 de concurenți au călcat pragul emisiunii. 30 de persoane care au îndurat condițiile grele din Republica Dominicană, departe de confortul de acasă și de persoanele dragi. Rând pe rând, au fost eliminați din show. Au avut parte de o experiență de viață pe care, cu siguranță, nu o vor uita prea curând. Sau poate că niciodată.

Au dat totul pe traseu, în fiecare joc sau meci pe care l-au jucat. Au avut parte și de surprize, atunci când reușeau să câștige, alături de echipă, puncte esențiale.

Citește și AU RUPT MANELELE LA SURVIVOR ROMÂNIA! IMAGINI INCENDIARE, CHIAR ÎNAINTE DE MAREA FINALĂ DE LA PRO TV

Sursă foto: capturi video Pro TVSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close