Entertainment

Alex Zănoagă, în lacrimi după despărțirea de Simina: ”Mi se rupe sufletul când plec de lângă Dominic” | EXCLUSIVIn articol:


Alex Zănoagă a vorbit despre divorțul de Simina Loica, femeia care i-a dăruit și un copil, pe micuțul Dominic. Invitat în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, Zănoagă a dezvăluit motivele care au condus, din punctul lui, la o despărțire definitivă de Simina, de ce nu s-a mai atins de ea de aproape un an și cât de dificil i-a fost să nu își mai vadă

copilul zilnic. Alex Zănoagă a izbucnit în lacrimi în momentul în care a povestit despre ultima lui întâlnire cu Dominic și a relatat faptul că, tocmai această îndepărtare de băiețel, îl determină să nu se ducă la judecătorie și să depună actele de divorț! Tânărul a dezvăluit și ce crede despre relația nevestei sale cu prietenul lor, Alex Bobicioiu, dar și despre provocarea de a se bate cu acesta în ring.

Zănoagă, emoționat când vorbește de Dominic

Alex Zănoagă și Simina nu mai formează un cuplu, urmând să divorțeze. Cel mai greu pentru el este să se despartă de copilul său, Dominic, pe care îl iubește nespus. La momentul actual, când vorbește despre el, se emoționează teribil, izbucnind în lacrimi. 

Citeste si: Planta care te scapa rapid de tantari si muste: ce sa pui in casa sau in curte ca sa nu mai ai probleme cu insectele- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

“Mi-a fost puțin greu să accept ideea că trebuie să plec de lângă copil. Copilul a văzut certuri timp de 7-8 luni, de când noi nu ne mai înțelegeam și nu mai simțeam nimic unul pentru altul. Atunci am zis să punem stop, să nu mai continuăm și fiecare să își vadă de treaba lui. O să rămânem prieteni pentru copil.(…) Mi se rupe sufletul când plec de lângă el și când nu mai sunt lângă el. Și el știe chestiile astea.”, a declarat Alex Zănoagă.

Zănoagă, trădat de Bobicioiu

Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu erau cei mai buni prieteni până ca cel din urmă să aibă apropieri suspecte cu Simina.

Deși cei doi au negat vehement, Alex Zănoagă nu se lasă și abia așteaptă ziua în care se va lupta în cușcă cu fostul lui cel mai bun prieten.

“Bobicioiu s-a dat prietenul meu, dar m-a trădat. Poartă mască, a venit la mine în casă. I-am zis <Dacă vrei să ne batem legal, eu te provoc cu cea mai mare plăcere.> În cazul ăsta, eu cred că Simina va ține cu mine. Normal așa ar fi, să țină cu tatăl copilului. Dacă ar fi să fie împreună, s-au făcut puțin de râs, mai mult Simina. Dacă e așa, e problema lor, să fie fericiți. Cred că mama ei era suficientă ac umăr de sprijin, nu eram nevoie și de un <prieten>.”, a mărturisit Alex Zănoagă, în platoul WOWbiz.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close