Entertainment

Alex Bodi și iubita lui, o nouă vacanță exlcusivistă. Unde au plecat cei doi îndrăgostiți de această dată  • Alex Bodi și iubita lui au plecat în vacanță
  • Unde au plecat cei doi

Nu mai este niciun dubiu! Alex Bodi și iubita lui nu doar că s-au împăcat, ci au decis și să profite de timpul în care nu s-au văzut. Și cum altfel dacă nu printr-o vacanță exotică, departe de meleagurile românești?! Exact asta a făcut cei doi îndrăgostiți!

Alex Bodi și iubita lui au plecat într-o vacanță de lux

Dis-de-dimineață, Alex Bodi a postat pe Instagram-ul personal mai multe story-uri alături de iubita lui, dovada clară că s-au împăcat, dar și că au plecat în vacanță. Cei doi nu s-au mai mulțumit cu locațiile din România, așa că au hotărât să se răsfețe pe meleaguri străine, departe de România.

Ei bine, nu! Nu au plecat în Dubai și nici în alte locații vizitate des de către numele mari din showbiz-ul românesc, ci chiar în Rio de Janeiro, o locație cu adevărat superbă, unde deja se bucură de soare și de numeroase locații extrem de frumoase.

Cei doi și-au spus “adio” de mai multe ori

Când vine vorba de viața amoroasă a lui Alex Bodi, toată lumea știe cât de controversată a fost. Celebrul afacerist a avut multe femei, însă se pare că doar una i-a furat inima cu adevărat. Deși și-au spus adio de nenumărate ori, ba chiar a încercat să o uite, Alex Bodi tot la ea s-a întors, dovadă fiind relația eșuată cu Daria Radionova.

Deși zilele trecute au dat iar de înțeles că lucururile nu stau bine între ei, asta fiindcă au șters pozele împreună și s-au scos de la urmărire, story-urile celor doi demonstrează că nu pot sta prea mult unul fără altul, dragostea dintre ei fiind la cote maxime.

CITEȘTE ȘI: Avocatul lui Alex Bodi, primele dezvăluiri, după ce afaceristul a scăpat de sub controlul judiciar: „O victorie importantă”
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close