Entertainment

Alex Bodi, fotografie de colecție alături de fiica lui cea mare! Cum s-a pozat alături de Chaqueline: “Inimioara mea” / FOTO  • Alex Bodi, poză alături de Chaqueline
  • Cum s-au fotografiat cei doi

Alex Bodi nu se sfiește deloc și arată lumii mereu ce tată responsabil și protectiv este, astfel că nu este mirare fotografia postată recent pe contul lui personal de Instagram.

Alex Bodi, poză de colecție alături de Chaqueline

Marea comunitate de care se bucură celebul afacerist în mediul online a fost luată prin surprindere, asta după ce Alex Bodi a postat o fotografie de colecție, cu o descriere extrem de emoționantă alături de fiica lui cea mare, Chaqueline.

“Inimioara mea!”, este descierea pusă de Alex Bodi!

Fetița a petrecut o perioadă bună de timp cu el, astfel că atât Crăciunul, cât și Revelionul i-a surprins împreună. Mai mult decât atât, celebrul afacerist a luat-o cu el și la iubita lui, Daria Radionova, unde au petrecut câteva zile foarte frumoase, iar relația dintre cele două părea a fi extrem de bună.

Cum se înțelege Alex Bodi cu mama fiicei lui cea mare

Alex Bodi a avut numeroase relații, astfel că din două s-a ales și cu fiicele pe care le are. Ei bine, dacă la momentul în care Raluca Alexandra, femeia care i-a dat viață fetiței sale mai mari, Chaqueline, relația dintre ei nu era una bună și s-a ajuns la despărțire, situația este alta acum.

Cei doi se înțeleg foarte bine, astfel că sunt prieteni, și se sfătuiesc mereu la diferite detalii legate de creșterea copilului pe care-l au împreună. De asemenea, pentru că ambii și-au refăcut viețile și au o legătură apropiată, Raluca Alexandra nu a avut o problemă în a-și lăsa fiica alături de iubita celebrului afacerist.

Totodată, în cadrul unei emisiuni, Alex Bodi a spus numai cuvinte frumoase despre mama copilului său, asfel că a ținut să-i mulțumească pentru tot, dar mai ales pentru cum a educat-o pe Chaqueline.

CITEȘTE ȘI: Daria Radionova s-a filmat alături de fiica cea mare a lui Alex Bodi! Cum se înțelege rusoaica cu Chaqueline / FOTO
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.