Entertainment

Albert, primele declarații după ce a fost eliminat din Casa Iubirii! A dezvăluit tot ce s-a întâmplat între el și Natalia! “A fost răzbunare” | EXCLUSIVIn articol:


Albert Oprea, eliminat din Casa iubirii, primele declarații. În emisiunea Culisele iubirii prezentată de Bianca Comănici, Albert a vorbit despre momentele tensionate dintre el și Natalia, despre acuzațiile pe care fata i le-a adus.

Albert crede că fetele, din cauza acuzațiilor Nataliei, au hotărât să-l elimine, iar singura care a fost de partea lui ar fi fost Kinga. Albert vorbește și despre cuplul Larisa–Ionuț, dar și despre Bianca, pe care o crede falsă în relația cu Adrian.

Albert, convins că Natalia joacă teatru

Albert a avut un parcurs frumos în competiție, însă a fost votat spre eliminare.
Acesta a avut un conflict de proporții cu Natalia, în urma unui date pe care l-au avut, unde a fost acuzat că ar fi inițiat o serie de atingeri nepermise. Tânărul neagă tot ce spune fosta lui colegă de competiție și își spune varianta, susținând că motivul pentru care a plecat din emisiune ține de ea.

Citeste si: Planta care te scapa rapid de tantari si muste: ce sa pui in casa sau in curte ca sa nu mai ai probleme cu insectele- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

“Natalia s-a răzbunat. Asta a fost răzbunare. Toată lumea știe asta. Eu nu sunt vreo persoană publică, doar un băiat simplu care a vrut să participe la emisiunea asta și să se bucure de ea, eu nu sunt făcut pentru ce vor fetele astea, eu cred că pot mai mult de atât. Să stau prin scandaluri să ajung vedetă? Nu îmi trebuie așa ceva. Nici nu îi voi da apă la moară. Eu o respect în continuare, să-i dea Dumnezeu sănătate, să fie câștigătoare, că asta își dorește, să își găsească iubirea vieții ei. Eu nu îi port pică, nu am de ce să fiu supărat, pentru că ăsta e nivelul.”, a declarat Albert.

Albert, despre Natalia: “Unii oameni au niște gânduri foarte meschine”

La început, părea că se leagă o poveste frumoasă între Albert și Natalia, dar timpul a dovedit contrariul. Acesta a povestit cum era relația lor la început, ce credea despre ea atunci, dar și ce impresie are acum, după toate discuțiile.

“Natalia mi s-a părut cea mai drăguțică din casa aia, mi s-a părut cea mai pe stilul meu. Nu pot să zic că eram foarte îndrăgostit sau ceva, dar am vrut să o cunosc, pentru că la urma urmei despre asta este vorba. Unii oameni au niște gânduri foarte meschine, probabil că asta e cartea pe care ei și-o joacă pentru celebritate, iar eu nu vreau să fac parte din asta.”, a mărturisit Albert, în platoul WOWbiz.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close