Sports

Adrian Mutu dezvăluie cum l-a „păcălit” pe Cristiano BergodiAntrenorul Rapidului, Adrian Mutu (43 de ani), a explicat care a fost strategia prin care a reușit să îl anihileze pe Cristiano Bergodi în meciul câștigat cu 1-0 în fața lui Sepsi.

Rapid a reușit să obțină un succes extrem de important în fața lui Sepsi, 1-0, grație reușitei de excepție a tânărului Rareș Ilie. Giuleștenii se pregătesc deja de competiția de calificare în Conference League, unde vor da piept în prima fază cu ocupanta locului secund.

Antrenorul Adrian Mutu a ajuns la a șaptea victorie pe banca giuleștenilor, din tot atâtea posibile, și s-a declarat extrem de mulțumit de atitudinea elevilor săi în meciul cu Sepsi.

Adrian Mutu dezvăluie tactica prin care i-a dat șah-mat lui Cristiano Bergodi în Rapid – Sepsi 1-0

Adrian Mutu spune că l-a învins pe Cristiano Bergodi deoarece le-a cerut elevilor săi să abordeze diferit cele două reprize.

„Așa cum anticipam, a fost un meci dificil. Știam că o să avem o primă repriză dificilă, de aceea nici nu ne-am hazardat să ne descoperim, pentru că știam că ei vor avea benzină în picioare în prima repriză. Ne-am gândit că în repriza a doua o să fie timpul când o să împingem și s-a văzut lucrul acesta.

Am fost foarte precauți, voiam asta, intenționat am făcut asta, pentru că nu voiam să riscăm să luăm gol, mai ales că Sepsi are o defensivă foarte bună. A fost un gol foarte frumos, o execuție de fotbalist, dar cred că toată echipa merită aplauze, toți băieții. Și nu numai pentru gol, ci pentru tot efortul pe care l-au depus, pentru faptul că au respectat sarcinile.

Îmi doream ca în prima repriză să pasăm mai mult, am greșit foarte multe pase. Am și riscat de multe ori și mulți jucători au încercat să dea pase decisive și le-am spus că trebuie să îi alerge.

Cred că a fost interesant și că am schimbat sistemul și i-am surprins și i-am blocat. Belu a zis că a simțit ceva muscular, să vedem luni, sperăm că o să fie bine și că o să fie cu noi la următorul meci. Mai sunt trei meciuri, trebuie să fim atenți. Mai e mult până de parte și încă nu suntem acolo (n.r. la baraj). Și barajul nu rezolvă nimic, cine știe ce se poate întâmpla. Rămânem cu picioarele pe pământ, luăm meci cu meci și vedem ce se întâmplă”, a spus Adrian Mutu, la flash-interviul de după meci.

Rareș Ilie, pregătit pentru barajul de Conference League

Marcatorul singurului gol al meciului Rapid – Sepsi, Rareș Ilie, spune că el și colegii lui sunt deja pregătiți de barajul de calificare în Conference League.

„Știam că o să urmeze o partidă grea și ne-am ridicat la nivelul așteptărilor. Suntem nerăbdători să jucăm pentru calificarea în Conference League. Am legat victorie după victorie, apoi o să mergem la baraj.

Adrian Mutu ne încurajează meci de meci. Antrenorul și-a făcut treaba și echipa a câștigat”, a declarat Rareș Ilie.

Fotbalistul în vârstă de 19 ani spune că supergolul marcat în poarta lui Niczuly, când l-a lobat pe goal-keeper, a venit din talent pur: „E mai mult din instinct, nu ai foarte mult timp de gândire în acele momente”.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close