Sports

Adrian Mititelu Jr., în extaz după derby-ul cu DinamoAdrian Mititelu Jr. este în extaz după victoria obținută de FC U Craiova 1948 în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1.

FC U Craiova 1948 s-a impus pe terenul lui Dinamo, scor 2-1, în etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1, sezonul 2021 – 2022, iar Adrian Mititelu Jr. n-a putut să își stăpânească sentimentele de bucurie.

Deși a recunoscut că victoria cu Dinamo este una foarte satisfăcătoare, Adrian Mititelu Jr. le cere fotbaliștilor lui Nicolo Napoli să rămână concentrați pentru următoarele meciuri din play-out-ul Ligii 1.

Adrian Mititelu Jr., în extaz după derby-ul cu Dinamo

Mai mult, fiul lui Adrian Mititelu a mai lansat un atac la adresa formației din „Ștefan cel Mare” și a transmis că nu are „nicio părere de rău” pentru trupa condusă de Dusan Uhrin.

„S-a văzut că am fost puțin copleșiți de presiunea celor 3 puncte, dar Dumnezeu a fost cu noi pe final, am reușit să învingem. Dacă noi câștigăm următoarele 3 meciuri, normal că suntem salvați. Este o luptă foarte grea, avem un program mai greu decât contracandidatele.

În continuare, presiunea ne bate la ușă și trebuie să fim foarte atenți. O victorie cu Dinamo e foarte satisfăcătoare, e un derby. Am fost dezamăgit de cum s-a desfășurat meciul. Nu poți din minutul 2, copilul de mingi să nu-ți dea mingea. Ținând cont de istoria acestui club, care a fost decimat de 2 ori de Dinamo, n-am nicio părere de rău pentru ei.

Clar, obiectivul este salvarea. La fiecare victorie, echipa are o primă stabilită în contract. Deocamdată nu suntem în măsură să dublăm primele. Nu am fost mulțumit de joc, nu e normal să iei gol în secunda 30. Euforia victoriei mă mai face să uit, însă nu mi-a plăcut. Au fost cam 30 de minute în care am fost dominați și nu mi-a plăcut”, a declarat Adrian Mititelu Jr la GSP Live.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close