Entertainment

Acesta este orașul din România unde poți călători gratis cu mijloacele de transport în comun! Anunțul vine chiar din partea ediluluiIn articol:


Vești bune pentru locuitorii din Cluj-Napoca! Emil Boc, edilul orașului, a anunțat recent implementarea un nou proiect care le poate aduce clujenilor deplasarea gratuită cu mijloacele de transport în comun. Iată despre ce este vorba!

Citeste si: Cazul bizar al fetei din Brașov, găsită moartă pe un drum abandonat în 1990. Poliția nu i-a trimis niciodată trupul acasă și a fost îngropată în secret deplin. Părinții, încă în viață, mai au o ultimă dorință: „Vrem să ne ducem liniştiţi”

Emil Boc, un edil implicat

Emil Boc a inaugurat un nou proiect în Cluj, menit să ajute la dezvoltarea orașului.
Este vorba despre un proiect pilot destinat colectării selective și reciclării, care vine cu o serie de beneficii pentru clujeni. Mai exact, cei care vor dori să recicleze de acum înainte vor fi recompensați cu bilete gratuite pentru transportul public urban: “Un nou proiect pilot destinat colectării selective și reciclării a fost inaugurat la Cluj-Napoca. În Piața agroalimentară Zorilor este amplasat un container pentru colectarea deșeurilor provenite din ambalaje de băuturi- sticlă, plastic, aluminiu/metal.

În schimbul a 15 ambalaje reciclate, clujenii vor obține un bilet gratuit cu două călătorii pentru transportul public urban.”, a scris Emil Boc, în mediul online.

Citeste si: „Iertați-mă, doamnelor” George Buhnici și-a cerut scuze pentru jignirile pe care le-a făcut- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Containerul pentru reciclarea deșeurilor, amplasat în Cluj

[Sursa foto: Facebook]

Cum vor putea beneficia clujenii de biletele gratuite?

Emil Boc a explicat și care este întreg procedeul prin care locuitorii din Cluj- Napoca pot intra în posesia biletelor gratuite: “Adu ambalajele fără lichide sau alte substanțe toxice, cu eticheta intactă și fără a fi presate la aparatul amplasat în zona pieței agroalimentare din Zorilor; recipientele din sticlă pot avea maximum 1,5l, iar PET-urile maximum 3l; introdu fiecare ambalaj, unul câte unul, în partea rotundă a containerului, luminată cu verde; nu forța ambalajul pentru a-l introduce
în partea luminată cu verde.

Citeste si: Pierdut în munți și fără speranță că va fi găsit viu, un tânăr și-a scris cu un marker numele, CNP-ul și numărul mașinii pe picior

Durează câteva secunde procesul de detectare a ambalajului, apasă butonul verde pentru eliberarea voucherului, așteaptă voucherul cu sumarul ambalajelor introduse și detalii despre recompensă, aparatul va elibera câte un voucher pentru fiecare tip de ambalaj introdus; la 15 ambalaje reciclate ai un bilet cu 2 călătorii pentru transportul în comun, care poate fi ridicat de la punctele sau centrele de vânzare a biletelor CTP- Compania de Transport Public Cluj-Napoca.”, a încheiat Emil Boc, pe pagina personală de Facebook.

Containerul pentru reciclarea deșeurilor, amplasat în Cluj

[Sursa foto: Facebook]Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close