Sports

Acerbi, acuzat de fanii lui Lazio că s-a bucurat la golul lui AC MilanFrancesco Acerbi (34 de ani) a provocat un scandal uriaș în Italia, după ce suporterii lui Lazio Roma l-au acuzat că s-a bucurat la golul marcat de AC Milan.

Lazio Roma a primit vizita lui AC Milan în etapa 34 din Serie A, sezonul 2021 -2022, iar oaspeții s-au impus cu scorul de 1-2, după ce formația la care este legitimat și Ștefan Radu a condus cu 1-0 până în minutul 50.

Francesco Acerbi, fundașul în vârstă de 34 de ani de la Lazio  care a învins cancerul de două ori, și-a pus în cap suporterii după înfrângerea suferită de echipa din Roma pe teren propriu.

Acerbi, acuzat de fanii lui Lazio că s-a bucurat la golul lui AC Milan

Francesco Acerbi a fost surprins de camerele TV în momentul în care zâmbea la reușita lui Sandro Tonali din minutul 90+2, lucru care i-a făcut pe suporterii lui Lazio Roma să îl desființeze pe fundaș.

Gestul lui Francesco Acerbi i-a enervat la culme pe suporterii lui Lazio Roma, dar și pe coechipierii săi. Adam Marusic a fost surprins de camerele TV în momentul în care îl certa pe fundașul central în vârstă de 34 de ani pentru greșeala făcută la golul lui Sandro Tonali.

„Pleacă!”, „Nu vrem să te mai vedem în tricoul ăsta” sau „Om fără onoare, pleacă din Roma” i-au transmis suporterii lui Lazio Roma lui Acerbi.

Acerbi i-a pus la punct pe suporterii lui Lazio

Acerbi a reacționat la scurt timp cu un mesaj postat pe Twitter. Fotbalistul lui Lazio i-a pus la punct pe suporterii care l-au criticat după eșecul cu AC Milan.

„Ajunge. Am dat întotdeauna totul pentru aceste culori şi sunt mândru că am cucerit trofee în acest tricou. Râsul despre care vorbiţi era unul pe fond nervos, pentru că greşisem la gol, nu unul de fericire pentru eşec. Nu vreau ca vreun fan să creadă asta despre mine”, a scris Francesco Acerbi, pe Twitter.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close