Entertainment

Acces Direct. Război între tatăl biologic al Antoniei și Ionuț, fostul iubit al Sabrinei: ”Tu nu mai ai niciun drept să vorbești”  • Cei doi bărbați și-au aruncat cuvinte extrem de dure 
  • Oscar și Antonia s-au ars în casa lui Ionuț
  • Sabrina a locuit alături de Ionuț și copii în Franța

Atât Cristian Oancea, tatăl biologic al copiilor, cât și Ionuț, amândoi s-au luptat pentru inima Sabrinei, însă mama Antoniei a decis să îi lase pe amândoi în urmă, deoarece se îndrăgostise nebunește de Crișan Florin.

Război între tatăl biologic al Antoniei și Ionuț, fostul iubit al Sabrinei

Sabrina nu și-a imaginat niciodată că bărbatul pe care îl iubea nebunește va fi în stare să îi ucidă cu sânge rece fetița, în timp ce ea se afla la spital, pentru a naște cel de-al treilea copil. Acum, Cristian Oancea și Ionuț și-au declarat război, unul altuia.

În urma crimei odioase de la Arad, s-a aflat că Sabrina a fost într-o relație timp de 13 ani cu tatăl biologic al copiilor, Cristian Oancea. Cei doi nu s-au mai înțeles, așa că Sabrina a decis să ia copiii și să se întoarcă la Buzău, în România, la familia ei.

Nu a trecut mult timp și Sabrina l-a anunțat pe Cristian Onacea că este îndrăgostită de un alt bărbat. Era vorba despre Ionuț, fostul ei iubit, alături de care s-a și mutat în Franța, la Paris, alături de Antonia și micuțul Oscar.

Cei doi bărbați și-au aruncat cuvinte extrem de dure

Ionuț a povestit la Acces Direct că avea o relație cât se poate de bună cu cei doi copii ai Sabrinei. Femeia a rămas și însărcinată cu Ionuț, însă a decis să pună capăt relației și să se mute înapoi în România.

În realitate, Sabrina se îndrăgostise deja de Crișan Florin, cel care a incendiat-o pe micuța Antonia. În timp ce Sabrina locuia la Paris, Oscar și Antonia au fost arși cu mâncare fiartă, de pe foc.

Deși copiii erau acasă doar cu mama lor și Ionuț se afla la serviciu, Cristian Oancea îl acuză pe Ionuț de neglijență, spunând că el este cel care i-a furat mințile Sabrinei și că din cauza lui a avut loc tragedia.

”Ți-am dat la mână, după trei luni de zile, să pleci cu ea la Paris, să te însori cu ea. Nici o lună nu a trecut și m-a sunat să vin să vă ajut, să iau copiii. Tu nu ai niciun drept să vorbești aici. Tu i-ai făcut capul avion, să plece cu tine în Franța, că acolo sunt stele albe pe pereți, acum tu nu mai ești nimic”, a spus Cristian Oancea.

Citește și: Acces Direct. Sabrina, mama Antoniei, a fost însărcinată și cu Ionuț, fostul ei iubit, însă a făcut avort înainte de a pleca din Franța: ”I-am ascultat inima împreună”

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.