Entertainment

A venit dresorul! + cine mai este invitat la petrecere. Nuțu Cămătaru, unul dintre cei mai apropiați oameni de Florin Salam, a ajuns la nunta anului!


Florin Salam și Roxana Dobre au făcut nunta! La petrecere, în care artistul a investit o avere, a fost lux și bun gust cum doar la Hollywood mai poți întâlni. Au participat 250 de invitați, printre care milionari, artiști și alte VIP-uri alese pe sprânceană. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, “barosanii” care au ținut să fie alături de “Rege” și “Regina” într-unul dintre cele mai importante momente din viața lor. Una dintre cele mai spectaculoase apariții a fost Nuțu Cămătaru, cel căruia Salam îi spune ”tată” pentru ajutorul pe care i l-a oferit de-a lungul vieții.

După ce au spus cel mai important “Da” din viață, Florin Salam și Roxana Dobre s-au retras la NUBA Mamaia, pentru o petrecere grandioasă. Oferta culinară și băuturile au fost pe măsură. Iar invitații numai unul și unul. Rudele și prietenii foarte apropiați ai cuplului au onorat cu prezența și nicio persoană nu s-a uitat la bani când a venit vorba de darul pe care să-l lase sau când și-a ales vestimentația pentru nunta anului.

(VEZI AICI: PETRECEREA DE NUNTĂ, MEGA-SURPRIZA LUI SALAM PENTRU ROXANA. MOTIVUL PENTRU CARE LISTA DE INVITAŢI E UNA RESTRÂNSĂ)

Nuțu Cămătaru, invitat de marcă la nunta lui Florin Salam (Foto: CANCAN.RO)

La petrecere, și-au făcut apariția doar persoanele dragi frumosului cuplu, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO. Tzancă Uraganul a ajuns la bordul unui Ferrari roșu, pe care l-a parcat în apropierea evenimentului. Alături de iubita lui, Marymar, care a întors privirile de admirație.

O adevărată ”piesă”, într-o rochie albă, mulată (Vezi AICI detalii). Sorinel Puștiu a fost și el printre invitații de onoare al lui Florin Salam, dar și medicul stomatolog Jona Yousuf, pe la cabinetul căruia vedetele din showbiz fac coadă. Însă, poate cel mai de vază invitați, Nuțu Cămătaru, cunoscut, mai nou, drept ”Dresor de lei și de fraieri”, grație cărții scrise de Codin Maticiuc. A venit la marele eveniment alături de familie, iar în mâna lui s-a putut observa o punguliță în care a ”strecurat” cadoul pentru fericiții însurăței. Nuțu, cel căruia ”Regele” manelist îi spune ”tatăl meu”, a adoptat o ținută sobră, de culoare neagră, atât costumul, cât și cămașa. Iar pantofii au fost, de asemenea, asortați cu vestimentația.

Florin Salam s-a ocupat de lista cu invitați

Cel care s-a ocupat de toată organizarea a fost Florin Salam. Inclusiv lista cu invitați a fost atent aleasă de “Regele manelelor”. De altfel, inclusiv Roxana Dobrea, care la nuntă a purtat o rochie semnată de Cristina Săvulescu, mărturisea că nu are idee cine va lua parte de petrecerea grandioasă de la malul mării.

Florin s-a ocupat să îl cheme și pe primarul de aici (din Popești Leordeni, Petre Iacob n. red.), el va veni să ne cunune civil acolo. La eveniment nu știu dacă va cânta cineva, cine va fi pe scenă, dar cum noi ne-am dorit o nuntă restrânsă, mă aștept la surprize. Nu știu nici măcar toți invitații. Oricum, era complicat să facem o nuntă mare, totul a fost făcut în cea mai mare viteză, pe ultima sută de metri”, a spus “Regina” lui Florin Salam.

(CITEȘTE ȘI: AU FOST LA RESTAURANT ÎN HERĂSTRĂU, APOI… ROXANA DOBRE I-A ”FURAT” MAȘINA LUI FLORIN SALAM)

Tzancă Uraganu a fost invitat la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Sursă: CANCAN.RO

Sunt împreună de 8 ani

Legătura amoroasă dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un local din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Artistul are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania (n.: 22 decembrie 2016) și Simon Ștefan. Bruneta a devenit mamă pentru a treia oară pe 8 iulie 2020.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close