Entertainment

“A lovit intenţionat maşinile ca să-şi facă reclamă”Videoclipul în care Dani Mocanu a fost filmat cu un transportor blindat pe străzile din Râmnicu Vâlcea a fost lansat pe YouTube. Melodia a făcut într-un timp record 1 milion de vizualizări şi se află pe locul 1 în trending.

La filmările melodiei „Tancuri de război”, blindatul a lovit mai multe maşini parcate în centrul oraşului. La acel moment, şoferul a motivat că a vrut să evite un copil care-i apăruse în faţă.

Acum, după apariţia videoclipului, pe lângă aprecierile din partea fanilor, au fost şi acuzaţii la adresa cântăreţului. Fanii i-au reproşat faptul că „a lovit intenţionat maşinile ca să-şi facă reclamă”.

CITEŞTE ŞI: DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE DANI MOCANU! A CONSUMAT SAU NU SUBSTANȚE INTERZISE?

„Ştii să-şi faci marketing, atâta tot”/ „A lovit intenţionat maşinile, aşa a aflat toată ţara că scoate melodia”, sunt două dintre comentarii.

De asemenea, unii internauţii s-au arătat deranjaţi de faptul că artistul poartă în uniformă militară decoraţii şi l-au acuzat de „port ilegal de grade şi de însemne militare”.

Dani Mocanu a lovit două mașini cu blindata. Ce spun autoritățile

Blindata ar aparține nepotului unui afacerist din Vâlcea. Transportatorul ar avea toate actele în regulă și a fost adus special pentru a filma clipul. Vehiculul ALVIS SARACEN are o greutate de 11 tone și este fabricat între anii 1952-1976. Valoarea sa ar fi de aproximativ 6.000 de lire.

Autoritățile au făcut declarații, după ce martorii au observat momentele incredibile. Aceștia nu au divulgat și numele său, dar este clar din imagini.

„Un bărbat din Bujoreni a fost amendat de polițişti după ce miercuri după-amiază a lovit cu un blindat două autoturisme parcate pe o stradă din centrul municipiului reședinţă”, a transmis IPJ Vâlcea.

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.