Sports

A ieșit la iveală ”cea mai mare minciună” a Wandei Nara despre Mauro Icardi  • Liga 2: Unirea SloboziaHermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Real SociedadBarcelona, joi, 22:30, Digi Sport 1

Mauro Icardi și Wanda Nara sunt căsătoriți și toată lumea știa că soția îi este și impresar internaționalului argentinian, însă se pare că lucrurile nu stau tocmai așa. Jurnalista Karina Lavicoli a scos totul la iveală.

Galerie Foto

Wanda Nara nu este impresarul lui Mauro Icardi: ”Asta e o mare minciună”

E o minciună că este reprezentanta lui Mauro. Este o poveste bine construită pe care a pus-o cap la cap pentru a-și da importanță, dar când vine vorba de negocieri, nu ea este cea care se așează la masa tratativelor. Asta este o minciună”, a declarat Lavicoli, potrivit Mundo Deportivo, care a numit această situație ”cea mai mare minciună” a Wandei Nara despre Mauro Icardi.

O altă jurnalistă, Mariana Brey, a spus la rândul său că, în ciuda faptului că nu este impresarul lui Mauro Icardi, Wanda Nara controlează oricum totul în viața soțului său: ”Wanda a spus că Mauro i-a dat absolut toate bunurile sale. Deci, indiferent dacă-i este sau nu impresar, are totul sub control și ea este stăpâna. Și asta se întâmplă cu majoritatea jucătorilor”.

  • 28 de milioane de euro este cota de piață a lui Mauro Icardi, conform Transfermarkt.
  • 30 de apariții și 5 goluri a adunat Icardi în acest sezon la PSG.

Wanda Nara a montat camere de supraveghere în vila din Paris pentru a-l spiona pe Mauro Icardi

Chiar dacă l-a iertat pe atacantul lui PSG pentru infidelitate, nu înseamnă că Nara a și uitat complet de episodul cu pricina. Conform cotidianului spaniol AS, argentinianca a luat măsuri suplimentare pentru a ști mai bine ce face soțul ei în viața de zi cu zi atunci când nu se află în preajma sa. 

Potrivit sursei, Nara a montat în interiorul vilei din Paris mai multe camere de vedere, prin care își spionează soțul atunci când este plecată din capitala Franței. Sud-americanca și-a asumat total “fapta” pe contul personal de Instagram, unde a postat imagini din vilă cu fotbalistul în timp ce își alintă fiica. 

Cel mai des, Nara obișnuiește să își urmărească soțul prin casă atunci când merge la sală, așa cum a recunoscut și pe internet fără nicio problemă. “În timp ce mă antrenez, mă uit la ce înregistrează camerele din casa mea. Mor de dragoste”, a explicat soția lui Icardi. 

Etichete: mauro icardi , wanda nara , minciuna wanda nara , agent icardi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.