Sports

“A avut o discuție cu Edi”  • Liga 1: FC ArgeșFarul, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTARapid, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Ciprian Tătărușanu, așteptat înapoi la naționala României: “A avut o discuție cu Edi”

Leo Toader, actualul antrenor cu portarii al primei reprezentative a României, a vorbit despre situația lui Tătărușanu și a declarat că actualul goalkeeper al lui AC Milan este așteptat la națională, indiferent de postul pe care vrea să îl ocupe.

“Cum a spus și Edi, el a fost în Italia, a trecut pe la toți jucătorii. A trecut și pe la Tătărușanu, are ce informații să îi dea. Tătărușanu poate fi oricând un bun sfătuitor. Nu știu, poate fi oricând și la echipa națională pe viitor. Să fie ceva în staff, nu știu. E un tip atât de echilibrat și profesionist și poate fi orice.

Când s-a retras ne-a surprins. A fost un șoc bineînțeles. A anunțat după meci. E un tip, când spune ceva, degeaba, nu îl mai întorci. E un tip de cuvânt. Așa a simțit, am respectat decizia lui.

A avut o discuție cu Edi, că a declarat și Edi treaba asta, și a spus că în caz excepțional, când nu mai exista nicio soluție, atunci ne poate întinde o mână de ajutor”, a spus Leo Toader la Playsport.

  • 73 de selecții are Ciprian Tătărușanu pentru naționala României

Edi Iordănescu a vorbit cu Ciprian Tătărușanu pentru revenirea la naționala României

Edi Iordănescu a mers de curând în Italia și s-a întâlnit cu Ciprian Tătărușanu. Selecționerul a anunțat că portarul este dispus să revină la echipa națională, în cazul în care la un eventual meci decisiv România va avea probleme cu postul de portar.

Am avut o întâlnire amicală cu Tătărușanu, a fost o discuție mai complexă, am vrut să văd exact motivele pentru care s-a retras, mai ales că noi am lucrat în trecut la Steaua. Am înțeles poziția lui.

Dacă va veni un joc foarte important și vom avea probleme mari la nivelul portarilor, atunci e posibil să primim de la Tătărușanu o mână de ajutor”, a declarat Edi Iordănescu, înaintea meciurilor amicale cu Grecia și Israel.

Etichete: ciprian tatarusanu , leo toader


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close