Entertainment

4 exemple de tatuaje la modă în 2022     In articol:


Tatuajele au depăşit de mult graniţele frumuseţii şi au devenit parte integrantă a artei transcrise pe piele.

Să îţi imprimi desenul sau simbolul favorit pe trup se dovedeşte o formă de manifestare a personalităţii, dar şi o declaraţie de iubire, fie că aceasta e către o anumită persoană sau pentru unul dintre hobby-urile tale.

4 exemple de tatuaje la modă în 2022     

[Sursa foto: Freepik]

Ce tatuaje sunt la modă în 2022

Dacă îți dorești un tatuaj și nu știi ce să alegi, iată ce tatuaje sunt la modă în 2022!

Tatuaje în culori

Arta tatuajului a renunţat la prevalenţa negrului şi a griului şi se joacă acum cu cele mai fascinante culori. Să imprimi pe piele o adevărate fantezie vibrantă, plină de personalitate, a devenit secretul cel mai bine păzit al tatuajelor cu adevărat fabuloase. Fie că apelezi la pasteluri, fie la tonuri puternice succesul e garantat!

Umbre

Dacă nu ai chef să atragi atenţia cu un tatuaj colorat, să ştii că „se poartă” în continuare şi cele tradiţionale.

Un chip de fată alcătuit numai din umbre va reflecta personalitatea feminină (sau ce îţi doreşti tu să sugereze). Tatuajul de mai jos e cea mai bună reflexie a artei pe piele: îmbinarea de negru şi gri închis îl apropie de şcoala tradiţională, ceea ce nu înseamnă că nu e mai modern ca oricând.

Citeste si: China interzice tatuajele pe terenul de fotbal! Iată cum vrea Partidul Comunist Chinez să dea un „exemplu bun pentru societate” cu noua regulă!

Citeste si: Nuțu Cămătaru, declarație șocantă despre Monica Gabor: „Mi-a adus-o Dinu Damaschin. Am ținut-o câteva zile, era varză..- bzi.ro

Water color

Acuarela nu mai e doar o tehnică de pictură, acum a devenit tendinţă și în arta tatuajelor. Spre deosebire de tatuajele colorate pe care ţi le-am prezentat mai sus, modelele water color presupun folosirea unor tuşe de culoare parcă „aruncate” la nimereală şi cu nonşalanţă pe piele.

Minimalism

Un tatuaj trasat doar din câteva linii, ce revelează însă o semnificaţie de o mie de ori mai profundă, e o alegere excepţională. Tatuajele minimaliste nu ies în evidență și sunt o alegere perfecta pentru persoanele care vor ceva discret pe piele!

Cum sa te pregătești pentru primul tatuaj

Gândeşte-te bine la tatuajul pe care îl vrei şi alege cu cap. E drept că există metode de îndepărtare a unui tatuaj, dar ar fi de preferat să nu ajungi acolo. Şi să nu te joci cu alegerile.

Nu ar strica să încerci un tatuaj temporar ca să îți dai seama cam cum va arăta pe pielea ta.

4 exemple de tatuaje la modă în 2022     

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Câte tatuaje are TJ Miles, faimosul TikToker. „Cred că viața mea o să o pun pe spate, de la zero la până acum!”

Caută un tattoo artist priceput şi care are review-uri bune. Cel mai indicat ar fi să încerci pe Instagram, ca să le vezi cele mai recente “opere” sau să mergi personal la mai multe saloane de tatuaj şi să le vezi portofoliul.

Când ai ales un salon de tatuaje, caută review-uri despre el pe net, ca să nu ai surprize. Un salon de tatuaje ar trebui să fie la fel de curat ca un cabinet medical şi dacă ți se pare ceva în neregulă, caută altul.

Nu te zgârci la bani. Un tatuaj de calitate o să aibă şi un preț pe măsură. Asta dacă nu cumva ai vreo pilă la vreun tattoo artist. E mai bine să cheltui ceva mai mult pe tatuaj, decât să plăteşti mult mai mult pentru a-l scoate sau a-l acoperi după aceea.

 

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close