Entertainment

100% fotbal pentru un nou „VERDE” »»Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora vom încerca să ne dubăm investiția. Vom paria pe meciuri din Italia și Scoția.


Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Premiership unde Celtic Glasgow va evolua în deplasare cu Ross County. Cu un meci mai puțin disputat și un avans de trei puncte în clasament față de Rangers, liderul are prima șansă pe terenul unei formații net inferioare din punct de vedere valoric, iar noi vom paria în consecință, pe o victorie a lui Celtic și minim două goluri în meci. Evidențiem faptul că pariul nostru a fost „verde” în ultimele trei „directe”.

Pentru ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vom merge în Serie A la partidele Salernitana – Fiorentina și Empoli – Napoli. Prognoza anunță goluri, motiv pentru care vom paria la „indigo” pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj la ambele partide în care oaspeții, angrenați în lupta pentru cupele europene pleacă cu prima șansă la victorie.

Biletul Zilei
ora 13:30 Salernitana – Fiorentina, Peste 1.5 goluri – cota 1.24
ora 16:00 Empoli – Napoli, Peste 1.5 goluri – cota 1.20
ora 16:30 Ross County – Celtic Glasgow, 2 și peste 1.5 goluri – cota 1.44

Cota toală: 2.14Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close